emppu Registrovaný uživatel
Poeet p?íspivku : 7 Age : 29 Registration date : 17. 11. 09
| |
aldaris Samael
Poeet p?íspivku : 1173 Age : 40 Bydliště : Plzeň Registration date : 17. 12. 06
| |
cyrcles Insane Cancer
Poeet p?íspivku : 85 Age : 32 Bydliště : Lom u Mostu (Silent hill plnej cikánů- pro představu) Registration date : 10. 08. 10
| Předmět: Re: Silent Hill Wed 24 Nov 2010 - 22:51 | |
| Mě se film líbil, Harry přišel zženštilý tvůrcům filmu a to hlavně kvůli výrazným mateřským pudům, které jsou typické spíše pro ženy. Zdálo se mi, že film občas působil i trošku japonsky, flashbacky ze školy s děvčaty v uniformách, soundtrack ze hry, Smrt měla podobnu klasického ducha děvčete z asijských hororů a možná i víc... | |
|
aldaris Samael
Poeet p?íspivku : 1173 Age : 40 Bydliště : Plzeň Registration date : 17. 12. 06
| Předmět: Re: Silent Hill Thu 25 Nov 2010 - 11:31 | |
| - cyrcles napsal:
- Mě se film líbil, Harry přišel zženštilý tvůrcům filmu a to hlavně kvůli výrazným mateřským pudům, které jsou typické spíše pro ženy. Zdálo se mi, že film občas působil i trošku japonsky, flashbacky ze školy s děvčaty v uniformách, soundtrack ze hry, Smrt měla podobnu klasického ducha děvčete z asijských hororů a možná i víc...
Já taky čekal horší výsledek, ale pár věcí mi tam vadilo. Mlha zdůvodněná kouřem z hořícícího uhlí padající popílek, to popírá tu tajemnost, navíc by tam byli všichni pěkně vyuzení:0) Pak úplně zbytečná postava Roseina manžela a kladná role Dahlie. OW byl pěknej, PH někomu vadí, mě se tam líbil, jako takový strašák Silent Hillu se hodí náramně. | |
|
cyrcles Insane Cancer
Poeet p?íspivku : 85 Age : 32 Bydliště : Lom u Mostu (Silent hill plnej cikánů- pro představu) Registration date : 10. 08. 10
| Předmět: Re: Silent Hill Thu 25 Nov 2010 - 20:27 | |
| - aldaris napsal:
- cyrcles napsal:
- Mě se film líbil, Harry přišel zženštilý tvůrcům filmu a to hlavně kvůli výrazným mateřským pudům, které jsou typické spíše pro ženy. Zdálo se mi, že film občas působil i trošku japonsky, flashbacky ze školy s děvčaty v uniformách, soundtrack ze hry, Smrt měla podobnu klasického ducha děvčete z asijských hororů a možná i víc...
Já taky čekal horší výsledek, ale pár věcí mi tam vadilo. Mlha zdůvodněná kouřem z hořícícího uhlí padající popílek, to popírá tu tajemnost, navíc by tam byli všichni pěkně vyuzení:0) Pak úplně zbytečná postava Roseina manžela a kladná role Dahlie. OW byl pěknej, PH někomu vadí, mě se tam líbil, jako takový strašák Silent Hillu se hodí náramně. s tim popílkem: třeba to tak nebylo, jen si reálný svět nedokázal vysvětlit, co se to děje, možná ani nechtěl, policajt nevypadal, že by téma Sillent Hill rád rozebíral dopodrobna, tak zvědavcům řekl co řekl a bylo:-D | |
|