| Silent Hill 1 OST | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Lenne Administrátorka
Poeet p?íspivku : 534 Age : 35 Bydliště : Karviná Registration date : 11. 08. 06
| Předmět: Silent Hill 1 OST Tue 19 Sep 2006 - 21:37 | |
| Datum vydání: 5.března, r.1999 Skladatel: Akira Yamaoka, Rika Muranaka Nakladatel: King Records Počet CD: 1 Doba trvání:CD1 - 72:06 Evropské vydání:Seznam skladeb:CD1:1. Silent Hill 2. All 3. The Wait 4. Until Death 5. Over 6. Devil's Lyric 7. Rising Sun 8. For All 9. Follow the Leader 10. Claw Finger 11. Hear Nothing 12. Children Kill 13. Killed by Death 14. Don't Cry 15. The Bitter Season 16. Moonchild 17. Never Again 18. Fear of the Dark 19. Half Day 20. Heaven Give Me Say 21. Far 22. I'll Kill You 23. My Justice For You 24. Devil's Lyric 2 25. Dead End 26. Ain't Gonna Rain 27. Nothing Else 28. Alive 29. Never Again 30. Die 31. Never End 32. Down Time 33. Kill Angels 34. Only You 35. Not Tomorrow 1 36. Not Tomorrow 2 37. My Heaven 38. Tears of... 39. Killing Time 40. She 41. Esperandote 42. Silent Hill (Otherside) | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Silent Hill 1 OST Wed 14 Feb 2007 - 21:43 | |
| pls je to nekde ke stahnuti ? poslete kdyztak link |
|
| |
Lenne Administrátorka
Poeet p?íspivku : 534 Age : 35 Bydliště : Karviná Registration date : 11. 08. 06
| Předmět: Re: Silent Hill 1 OST Thu 15 Feb 2007 - 10:22 | |
| | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Silent Hill 1 OST Thu 15 Feb 2007 - 13:15 | |
| |
|
| |
Bart Insane Cancer
Poeet p?íspivku : 70 Age : 39 Bydliště : Brno Registration date : 21. 12. 06
| Předmět: Re: Silent Hill 1 OST Tue 9 Oct 2007 - 21:46 | |
| - eXpr0^ & K_0bliz3k napsal:
- Dik :-) moc
jsou tam ke stáhnutí všechny soundtracky, což je super Fakt užitečný odkaz | |
|
| |
Vaxxxel Registrovaný uživatel
Poeet p?íspivku : 5 Age : 32 Bydliště : Ostrava Registration date : 03. 05. 09
| Předmět: Vaxxxel Mon 4 May 2009 - 0:18 | |
| A nevíte co je za písniču, která hraje při proměně Lisy? Jak začne krvácet, pak se k vám plazit a Harry uteče.
Byla to fakt krásná melodie | |
|
| |
Sparito Wall Man
Poeet p?íspivku : 263 Age : 44 Registration date : 27. 12. 07
| Předmět: Re: Silent Hill 1 OST Mon 4 May 2009 - 7:49 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Silent Hill 1 OST Mon 4 May 2009 - 21:26 | |
| Díky moc, je to úžasné... Jak tohle začalo hrát a Lisa byla pryč, byl jsem jak opařenej. Nejlepší scéna ze Silent Hillu | |
|
| |
Sol!d_Sn@k3 Pyramid Head
Poeet p?íspivku : 533 Age : 33 Bydliště : Metal Gear Hideout Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Silent Hill 1 OST Mon 4 May 2009 - 22:11 | |
| - Vaxxxel napsal:
- Díky moc, je to úžasné...
Jak tohle začalo hrát a Lisa byla pryč, byl jsem jak opařenej. Nejlepší scéna ze Silent Hillu Co dodat! Já jsem se tu málem rozbrečel, když jsem to viděl prvně . A tak to má být. Hudba k tomu perfektně zapadne. A dá se poslouchat pořád dokola. | |
|
| |
| Předmět: Re: Silent Hill 1 OST Mon 4 May 2009 - 22:40 | |
| Taky jsem měl na krajíčku, ale matka by mě měla asi za totálního magora, kdybych brečel u hry (dohrál jsem to teprve včera, když jsem bábině šlohl Playstationa abych si nostalgicky zavzpomínal) | |
|
| |
aldaris Samael
Poeet p?íspivku : 1173 Age : 40 Bydliště : Plzeň Registration date : 17. 12. 06
| Předmět: Re: Silent Hill 1 OST Tue 5 May 2009 - 17:22 | |
| Moc jsem to nepochopil, co se s tou Lisou vlastně stalo? Proč začala krvácet? A zrovna v tuto chvíli... A Harry místo aby jí zkusil pomoci, práskl do bot | |
|
| |
Sparito Wall Man
Poeet p?íspivku : 263 Age : 44 Registration date : 27. 12. 07
| Předmět: Re: Silent Hill 1 OST Tue 5 May 2009 - 19:14 | |
| Nevíš? To se s tebou stane, když to přeženeš s kokainem. Pak se všechny tvé představy stanou skutečností. No a Lisa si furt říkala "Jsem mrtvá, jsem mrtvá." a začala krvácet z pórů na kůži. | |
|
| |
| Předmět: Re: Silent Hill 1 OST Tue 5 May 2009 - 20:22 | |
| Ona byla taky součástí silent hillu, akorát si to nepamatovala nebo si to neuvědomovala. A pak při tom posledním rozhovoru sama řekla, že už to pochopila, že je taky jednou z těch zmutovaných co ti šli po krku, a tak nastal čas ukázat pravou tvář... Trošičku se roztekla, no Ale zajimalo by mě, jestli by Harryho chtěla zabít, nebo by v ní pořád něco z Lisy zůstalo... | |
|
| |
g.schreiber Moderátorka
Poeet p?íspivku : 663 Age : 39 Bydliště : Silent Hill Registration date : 07. 07. 08
| Předmět: Re: Silent Hill 1 OST Tue 5 May 2009 - 20:58 | |
| - aldaris napsal:
- Moc jsem to nepochopil, co se s tou Lisou vlastně stalo? Proč začala krvácet? A zrovna v tuto chvíli... A Harry místo aby jí zkusil pomoci, práskl do bot
Při prvním rozhovoru říkala něco v tom smyslu že ji někdo omráčil a když se probrala, všichni byli pryč - ten někdo, kdo ji omráčil byl Kaufmann (až na to že ji tloukl natolik, že to nepřežila) proto si Lisa na konci pro Kaufmanna přijde (u good a good+ konců) | |
|
| |
aldaris Samael
| Předmět: Re: Silent Hill 1 OST Tue 5 May 2009 - 22:49 | |
| - Vaxxxel napsal:
- Ona byla taky součástí silent hillu, akorát si to nepamatovala nebo si to neuvědomovala. A pak při tom posledním rozhovoru sama řekla, že už to pochopila, že je taky jednou z těch zmutovaných co ti šli po krku, a tak nastal čas ukázat pravou tvář... Trošičku se roztekla, no
Ale zajimalo by mě, jestli by Harryho chtěla zabít, nebo by v ní pořád něco z Lisy zůstalo... A to bych právě chtěl znát ten důvod, proč si to neuvědomovala...nevypadala že by Harryho chtěla zabít, aspoň zatím ne. Možná až by se proměnila úplně. | |
|
| |
g.schreiber Moderátorka
Poeet p?íspivku : 663 Age : 39 Bydliště : Silent Hill Registration date : 07. 07. 08
| Předmět: Re: Silent Hill 1 OST Tue 5 May 2009 - 23:43 | |
| - aldaris napsal:
- Vaxxxel napsal:
- Ona byla taky součástí silent hillu, akorát si to nepamatovala nebo si to neuvědomovala. A pak při tom posledním rozhovoru sama řekla, že už to pochopila, že je taky jednou z těch zmutovaných co ti šli po krku, a tak nastal čas ukázat pravou tvář... Trošičku se roztekla, no
Ale zajimalo by mě, jestli by Harryho chtěla zabít, nebo by v ní pořád něco z Lisy zůstalo... A to bych právě chtěl znát ten důvod, proč si to neuvědomovala...nevypadala že by Harryho chtěla zabít, aspoň zatím ne. Možná až by se proměnila úplně. moje teorie je taková, že Kaufmann ji sprostě napadl nečekaně zazadu, aniž by si ho všimla (to vysvětluje tu poznámku "musela jsem být omráčena, když jsem se probrala, všichni byli pryč" - bylo to prostě tak náhle, že si ani neuvědomila, že je mrtvá - proto ji Harry potkával jen v OW a proto ji byla pořád ta zima ...akorát si to pořád neuvědomovala (něco jak v šestým smyslu) ...pak si to uvědomí a proto jí začne stékat krev po hlavě (jakoby ji "někdo" praštil) - jakoby uvědomnění si podstaty toho co se stalo...jestli by ublížila Harrymu - těžko říct (přece jen nebyla démonickou sestřičkou, ale jen bloudícím stínem)...jenže to Harry nevěděl. Na jednu stranu se nedivím že se tak vyděsil - určitě ji litoval, ale věděl že už jí stejně nedokáže pomoct... | |
|
| |
aldaris Samael
| Předmět: Re: Silent Hill 1 OST Wed 6 May 2009 - 17:17 | |
| - g.schreiber napsal:
- aldaris napsal:
- Vaxxxel napsal:
Ale zajimalo by mě, jestli by Harryho chtěla zabít, nebo by v ní pořád něco z Lisy zůstalo... A to bych právě chtěl znát ten důvod, proč si to neuvědomovala...nevypadala že by Harryho chtěla zabít, aspoň zatím ne. Možná až by se proměnila úplně. moje teorie je taková, že Kaufmann ji sprostě napadl nečekaně zazadu, aniž by si ho všimla (to vysvětluje tu poznámku "musela jsem být omráčena, když jsem se probrala, všichni byli pryč" - bylo to prostě tak náhle, že si ani neuvědomila, že je mrtvá - proto ji Harry potkával jen v OW a proto ji byla pořád ta zima ...akorát si to pořád neuvědomovala (něco jak v šestým smyslu) ...pak si to uvědomí a proto jí začne stékat krev po hlavě (jakoby ji "někdo" praštil) - jakoby uvědomnění si podstaty toho co se stalo...jestli by ublížila Harrymu - těžko říct (přece jen nebyla démonickou sestřičkou, ale jen bloudícím stínem)...jenže to Harry nevěděl. Na jednu stranu se nedivím že se tak vyděsil - určitě ji litoval, ale věděl že už jí stejně nedokáže pomoct... Hmm, už tomu začínám rozumět Bylo mi jí hrozně líto, proč v Silent Hillu umírají samé hezké holky? Lisa, Maria, Cynthia... | |
|
| |
g.schreiber Moderátorka
| Předmět: Re: Silent Hill 1 OST Wed 6 May 2009 - 20:03 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Silent Hill 1 OST | |
| |
|
| |
| Silent Hill 1 OST | |
|