| The Room...nuuuda | |
|
+16Eileen naked-snake g.schreiber Pyramid Head Bart bobulky bomb Dominno Radar14 aldaris LaughingMan pepazdepa Rinter Lenne James vatiell 20 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Eileen Lying Creature
Poeet p?íspivku : 48 Age : 38 Registration date : 07. 11. 08
| Předmět: Re: The Room...nuuuda Fri 14 Nov 2008 - 22:48 | |
| hej ved rozmyslam kde mohli tak zmutovat...hmmm vzdy vypadali ako po prejdeny traktorom ale aby sa zmenili na chlapa to musi byt nejaka nova evolucia boze | |
|
| |
aldaris Samael
Poeet p?íspivku : 1173 Age : 40 Bydliště : Plzeň Registration date : 17. 12. 06
| |
| |
Dominno Wall Man
Poeet p?íspivku : 384 Age : 34 Bydliště : Havířov Registration date : 17. 08. 07
| Předmět: Z5 Tue 2 Dec 2008 - 13:24 | |
| No sem tu zpět asi po půl roce a nestačím se divit...Dokonce i Bobulky se mi omluvil... ,jinak co je tu nového??? | |
|
| |
bobulky Wall Man
Poeet p?íspivku : 229 Age : 33 Registration date : 16. 09. 07
| Předmět: Re: The Room...nuuuda Wed 3 Dec 2008 - 16:08 | |
| Nóóó ... To mělo bejt tajný, teď už nebudu mít pověst chladnýho A kvůli čemu jsi teda vlastně odešel? | |
|
| |
Dominno Wall Man
Poeet p?íspivku : 384 Age : 34 Bydliště : Havířov Registration date : 17. 08. 07
| Předmět: Hmm... Sun 14 Dec 2008 - 11:23 | |
| Odešel???Já vlastně neodešel,četl sem si to tu ale nepsal sem protože se to tu všechno stejně jen hádalo... | |
|
| |
bobulky Wall Man
Poeet p?íspivku : 229 Age : 33 Registration date : 16. 09. 07
| Předmět: Re: The Room...nuuuda Sun 14 Dec 2008 - 15:01 | |
| Kde se co hádalo? Řekl bych, že to bylo na pohodu - pyčo! | |
|
| |
Vincristine Insane Cancer
Poeet p?íspivku : 71 Age : 33 Bydliště : Praha Registration date : 21. 06. 08
| |
| |
Dominno Wall Man
| Předmět: Hmm... Sun 6 Dec 2009 - 17:24 | |
| Tak jsem tu zase po roce a nikdo nikde...Jsem zvědavý jak dlouho na tohle nikdo neodepíše... | |
|
| |
aldaris Samael
| Předmět: Re: The Room...nuuuda Sun 6 Dec 2009 - 21:25 | |
| - Dominno napsal:
- Tak jsem tu zase po roce a nikdo nikde...Jsem zvědavý jak dlouho na tohle nikdo neodepíše...
Neboj, ještě to tu nepomřelo, ono už totiž moc nových poznatků o starých dílech není a jejich noví následovníci tolik nezaujali | |
|
| |
Dominno Wall Man
| Předmět: Hmm... Mon 7 Dec 2009 - 10:58 | |
| No néééééé,tady to ještě i trochu dýchá...No já si teď instaloval opět čtverku takže se do toho pouštím,minule jsem to dohrál do půlky takže teď to chci dát do konce... | |
|
| |
Sol!d_Sn@k3 Pyramid Head
Poeet p?íspivku : 533 Age : 33 Bydliště : Metal Gear Hideout Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: The Room...nuuuda Mon 7 Dec 2009 - 17:27 | |
| Já to tu čekuju denně, takže se není čeho bát:-D.
No a pak se nezapomen pochlubit, jakej jsi měl závěr:).
Btw, koukám, že jsi z Havířova, neznáš náhodou Atomica alias Klíštáka alias Jakuba Smolku?:-D | |
|
| |
Dominno Wall Man
| Předmět: Hmm... Tue 8 Dec 2009 - 21:31 | |
| Smolku znám jen z vidění ale nevím jestli to je Kuba...No a každopádně sem se do té čtverky ještě ani nepustil,příjde mi hrůzostrašnější než před rokem... | |
|
| |
Croucher Lying Creature
Poeet p?íspivku : 23 Age : 30 Registration date : 24. 09. 11
| Předmět: Re: The Room...nuuuda Sun 25 Sep 2011 - 18:40 | |
| Mě teda The Room nějak vůbec nebaví. V serii jsem nový, k Silent Hillu jsem se dostal přes film (což je stále moje nejoblíbenější věc ze světa Silent Hill, nenáviďte mě, ale je to tak), pak sem hrál Homecoming, a trojku. Zkoušel jsem dvojku, nevim jestli to je schválně nebo nějakej bug, ale když se tam poprvé setkám s Lying Creature (v tom tunelu který je zabarikádován prkny) neutočí na mě, prostě ke mě přijde, chvíli stojí a pak mě tak zvláštně začne obcházet . Tak jsem to dál nehrál, nechtěl jsem se takhle ochudit o zážitky. No a teď se snažím hrát The Room. Nevím čím to je, ale přijde mi to strašně nudný, trojka byla výborná, a hratelností mi to přijde dost podobný, ale prostě mě ta čtyrka nebaví . Je pravda že trojka mě moc taky ze začátku nebrala, a hrál sem to jenom kvůli Heather, ale pak to příšlo a užil sem si celou hru. Ale tady to mě prostě nebaví. Je to takový divný, pořád máte možnost se dostat zpátky domů do bezpečí to není horor . | |
|
| |
bomb Administrátor
Poeet p?íspivku : 999 Age : 35 Bydliště : Greenfield Apartments Registration date : 09. 10. 07
| Předmět: Re: The Room...nuuuda Sun 25 Sep 2011 - 19:11 | |
| Právě že horor (nebo spíš psycho) je to v tom smyslu, že musíš tím tunelem zpátky to toho zvrácenýho světa Waltera Sulivana jít, protože jiná cesta ven z toho bytu nevede. Ale souhlasím s tebou, že je to nudná hra. Taky mě nijak nenadchla a nakonec jsem to dohrál jen abych věděl, o čem to je. | |
|
| |
aldaris Samael
| Předmět: Re: The Room...nuuuda Sun 25 Sep 2011 - 21:51 | |
| - bomb napsal:
- Právě že horor (nebo spíš psycho) je to v tom smyslu, že musíš tím tunelem zpátky to toho zvrácenýho světa Waltera Sulivana jít, protože jiná cesta ven z toho bytu nevede. Ale souhlasím s tebou, že je to nudná hra. Taky mě nijak nenadchla a nakonec jsem to dohrál jen abych věděl, o čem to je.
Nehraním dvojky se připravuješ o poměrně velmi silný zážitek. Nevím co ti tam přímo ta obluda dělá, ale mám dojem že právě při prvním setkání je úmyslně krotká a strašně slabá i na HARD. Při dalším setkáních je to už trochu problém, hlavně když narazíš na tři v úzké chodbě, to je potom tanec. Prostě ji umlať a uvidíš co dál. | |
|
| |
bomb Administrátor
Poeet p?íspivku : 999 Age : 35 Bydliště : Greenfield Apartments Registration date : 09. 10. 07
| Předmět: Re: The Room...nuuuda Sun 25 Sep 2011 - 23:00 | |
| - aldaris napsal:
- bomb napsal:
- Právě že horor (nebo spíš psycho) je to v tom smyslu, že musíš tím tunelem zpátky to toho zvrácenýho světa Waltera Sulivana jít, protože jiná cesta ven z toho bytu nevede. Ale souhlasím s tebou, že je to nudná hra. Taky mě nijak nenadchla a nakonec jsem to dohrál jen abych věděl, o čem to je.
Nehraním dvojky se připravuješ o poměrně velmi silný zážitek. Nevím co ti tam přímo ta obluda dělá, ale mám dojem že právě při prvním setkání je úmyslně krotká a strašně slabá i na HARD. Při dalším setkáních je to už trochu problém, hlavně když narazíš na tři v úzké chodbě, to je potom tanec. Prostě ji umlať a uvidíš co dál. Počkej, to jsem ale nepsal já. | |
|
| |
aldaris Samael
| Předmět: Re: The Room...nuuuda Mon 26 Sep 2011 - 10:20 | |
| - bomb napsal:
- aldaris napsal:
- bomb napsal:
Nehraním dvojky se připravuješ o poměrně velmi silný zážitek. Nevím co ti tam přímo ta obluda dělá, ale mám dojem že právě při prvním setkání je úmyslně krotká a strašně slabá i na HARD. Při dalším setkáních je to už trochu problém, hlavně když narazíš na tři v úzké chodbě, to je potom tanec. Prostě ji umlať a uvidíš co dál. Počkej, to jsem ale nepsal já. Ou, omlouvám se. Kocovina. | |
|
| |
Croucher Lying Creature
| Předmět: Re: The Room...nuuuda Mon 26 Sep 2011 - 14:49 | |
| - bomb napsal:
- Právě že horor (nebo spíš psycho) je to v tom smyslu, že musíš tím tunelem zpátky to toho zvrácenýho světa Waltera Sulivana jít, protože jiná cesta ven z toho bytu nevede...
Já to chápu, myslel sem to z nadsázky. - aldaris napsal:
- Nehraním dvojky se připravuješ o poměrně velmi silný zážitek. Nevím co ti tam přímo ta obluda dělá, ale mám dojem že právě při prvním setkání je úmyslně krotká a strašně slabá i na HARD. Při dalším setkáních je to už trochu problém, hlavně když narazíš na tři v úzké chodbě, to je potom tanec. Prostě ji umlať a uvidíš co dál.
Dobrá tedy, zkusím co bude v mých silách. | |
|
| |
aldaris Samael
| Předmět: Re: The Room...nuuuda Mon 26 Sep 2011 - 16:17 | |
| - Croucher napsal:
- bomb napsal:
- Právě že horor (nebo spíš psycho) je to v tom smyslu, že musíš tím tunelem zpátky to toho zvrácenýho světa Waltera Sulivana jít, protože jiná cesta ven z toho bytu nevede...
Já to chápu, myslel sem to z nadsázky.
- aldaris napsal:
- Nehraním dvojky se připravuješ o poměrně velmi silný zážitek. Nevím co ti tam přímo ta obluda dělá, ale mám dojem že právě při prvním setkání je úmyslně krotká a strašně slabá i na HARD. Při dalším setkáních je to už trochu problém, hlavně když narazíš na tři v úzké chodbě, to je potom tanec. Prostě ji umlať a uvidíš co dál.
Dobrá tedy, zkusím co bude v mých silách. Určitě to vyzkoušej, řekl bych že je to nejděsivější a hlavně nejdepresivnější díl série. | |
|
| |
g.schreiber Moderátorka
Poeet p?íspivku : 663 Age : 39 Bydliště : Silent Hill Registration date : 07. 07. 08
| Předmět: Re: The Room...nuuuda Tue 27 Sep 2011 - 11:25 | |
| - Croucher napsal:
- bomb napsal:
- aldaris napsal:
Dobrá tedy, zkusím co bude v mých silách. a co jednička??? z té tvůj oblíbený film vychází tu si určo taky zahraj (dá se stáhnout emulovaná verze pro pc - jedničku vynechat je hřích navíc pochopíš hodně věcí ze trojky) | |
|
| |
aldaris Samael
| Předmět: Re: The Room...nuuuda Tue 27 Sep 2011 - 15:04 | |
| - g.schreiber napsal:
- Croucher napsal:
- bomb napsal:
- aldaris napsal:
Dobrá tedy, zkusím co bude v mých silách. a co jednička??? z té tvůj oblíbený film vychází tu si určo taky zahraj (dá se stáhnout emulovaná verze pro pc - jedničku vynechat je hřích navíc pochopíš hodně věcí ze trojky) No to je taky pravda. | |
|
| |
Croucher Lying Creature
| Předmět: Re: The Room...nuuuda Tue 27 Sep 2011 - 15:49 | |
| Jedničku jsem zkoušel jako první, ale nebaví mě z dost hloupého důvodu - grafika. Jsem velký fanoušek hry Half-life takže vím že grafika neznamená hratelnost ale nevím co se to se mnou stalo. Poslední dobou zjišťuju že hry ve starém rouchu grafickém mě nedokážou vtáhnout do děje. Je to takový ten pocit jako když jste dospívali a přestávali vás bavit hračky, aspoň já jsem to tak měl. Dost mě to sere. Ještě si vzpomínám že sem v jedničce neměl průhledný sprite efekty, a kolem postav takové bílé obdélníky a to mě odradilo úplně. Ale dám tomu ještě jednu šanci. | |
|
| |
aldaris Samael
| Předmět: Re: The Room...nuuuda Tue 27 Sep 2011 - 17:06 | |
| - Croucher napsal:
- Jedničku jsem zkoušel jako první, ale nebaví mě z dost hloupého důvodu - grafika. Jsem velký fanoušek hry Half-life takže vím že grafika neznamená hratelnost ale nevím co se to se mnou stalo. Poslední dobou zjišťuju že hry ve starém rouchu grafickém mě nedokážou vtáhnout do děje. Je to takový ten pocit jako když jste dospívali a přestávali vás bavit hračky, aspoň já jsem to tak měl. Dost mě to sere. Ještě si vzpomínám že sem v jedničce neměl průhledný sprite efekty, a kolem postav takové bílé obdélníky a to mě odradilo úplně. Ale dám tomu ještě jednu šanci.
To si pohraj s nastavením, bílé obdélníky jsem tam vůbec neměl. Ale za pokus to opravdu stojí. | |
|
| |
Croucher Lying Creature
| Předmět: Re: The Room...nuuuda Wed 19 Oct 2011 - 11:09 | |
| Tak jsem dohrál dvojku, hra to je dobrá, ale skutečně bavit mě to začalo až v poskvrněném Lakeview hotelu + konec, tam to bylo hodně dobře udělané. Až budu mít čas zkusim tu jedničku. | |
|
| |
Vincristine Insane Cancer
Poeet p?íspivku : 71 Age : 33 Bydliště : Praha Registration date : 21. 06. 08
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: The Room...nuuuda | |
| |
|
| |
| The Room...nuuuda | |