| The Room...nuuuda | |
|
+16Eileen naked-snake g.schreiber Pyramid Head Bart bobulky bomb Dominno Radar14 aldaris LaughingMan pepazdepa Rinter Lenne James vatiell 20 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Lenne Administrátorka
Poeet p?íspivku : 534 Age : 35 Bydliště : Karviná Registration date : 11. 08. 06
| Předmět: Re: The Room...nuuuda Tue 27 Feb 2007 - 20:43 | |
| | |
|
| |
aldaris Samael
Poeet p?íspivku : 1173 Age : 40 Bydliště : Plzeň Registration date : 17. 12. 06
| Předmět: Re: The Room...nuuuda Wed 28 Feb 2007 - 6:18 | |
| | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: The Room...nuuuda Wed 11 Apr 2007 - 15:33 | |
| Můj bože jak může někdo říct že The Room je blbost???........příběhově na nejvyšší úrovni...lepší sem nikdy neviděl ani ve filmu.....prostě totální psycho díl!!!!! |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: The Room...nuuuda Sun 8 Jul 2007 - 12:44 | |
| On ten Room není ani tak nudný, ale spíš hratelnost mi přijde nedotažená. Nejvíc mě štvou duchové, co vylézají ze zdi, a nejdou zabít. Taky mě zklamalo(když jsem to hrál poprvé), že se vracím tam, kde už jsem byl. Je to spíš, podle mě, nejmíň hororoví díl. ...Na druhou stranu, když jsem se takhle jednou vrátil z díry, šuměla televize, nevím proč jsem nemohl vejít dokuchyně, a když jsem vykoukl z okna a sptřil králičí hlavičku poletovat volně ve vzduchu, tak jsem myslel, že jsem se asi zcvoknul. Ale mnohem víc mne vyděsila trojka |
|
| |
Dominno Wall Man
Poeet p?íspivku : 384 Age : 34 Bydliště : Havířov Registration date : 17. 08. 07
| Předmět: Re: The Room...nuuuda Sat 18 Aug 2007 - 20:35 | |
| ALespoň se všichni shodnem na otravných duších...A jinak je to podlenázorů s tou hratelností a tak...Ale podle mě je tenhle silent hill pro širší publikum lidí a pokud je pohltí,tak bude pětku čekat mnohem více lidí a naše řady se rozrostou... | |
|
| |
bomb Administrátor
Poeet p?íspivku : 999 Age : 35 Bydliště : Greenfield Apartments Registration date : 09. 10. 07
| Předmět: Re: The Room...nuuuda Tue 9 Oct 2007 - 13:41 | |
| jo bude nas vic | |
|
| |
Dominno Wall Man
Poeet p?íspivku : 384 Age : 34 Bydliště : Havířov Registration date : 17. 08. 07
| Předmět: Re: The Room...nuuuda Thu 8 Nov 2007 - 15:43 | |
| Jůůůůva,asi 3 měsíce sem tu nebyl a jakože se mi už stýskalo po vaších komentech a příspěvcích takže všecky staré i nové zdravím...Jo a odmlčem sem se kvůli té debilní druhé části The Room kde je duchů víc a zábavy míň takže sem Silent jen proklínal a dal jsem se na Metal gear solid,no každopádně jsem z5... | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
Poeet p?íspivku : 940 Age : 37 Bydliště : Silent Hill Registration date : 12. 08. 06
| Předmět: Re: The Room...nuuuda Mon 12 Nov 2007 - 0:04 | |
| - Dominno napsal:
- Jůůůůva,asi 3 měsíce sem tu nebyl a jakože se mi už stýskalo po vaších komentech a příspěvcích takže všecky staré i nové zdravím...Jo a odmlčem sem se kvůli té debilní druhé části The Room kde je duchů víc a zábavy míň takže sem Silent jen proklínal a dal jsem se na Metal gear solid,no každopádně jsem z5...
Kolikátku MGS zrovna hraješ? | |
|
| |
Dominno Wall Man
| Předmět: MGS Fri 18 Jan 2008 - 18:56 | |
| Ej no hrál sem trojku,teda teď už HRÁL jen abych si oživil paměť a tak...Jo jo jo Solid Snake je borec... | |
|
| |
bobulky Wall Man
Poeet p?íspivku : 229 Age : 33 Registration date : 16. 09. 07
| Předmět: Re: The Room...nuuuda Fri 18 Jan 2008 - 19:54 | |
| - Dominno napsal:
- Jůůůůva,asi 3 měsíce sem tu nebyl a jakože se mi už stýskalo po vaších komentech a příspěvcích takže všecky staré i nové zdravím...Jo a odmlčem sem se kvůli té debilní druhé části The Room kde je duchů víc a zábavy míň takže sem Silent jen proklínal a dal jsem se na Metal gear solid,no každopádně jsem z5...
Hmmm, já bych rozhodně nenazíval Silent Hill 4 nudnou, či dokonce špatnou hrou. Příběh je opravdu povedený, atmosféra (bez ohledu na to, jestli se bojíš či ne) je zajímavá a hra je minimálně záživná. Co se týče hudby a zvuků - nemám slov ........ | |
|
| |
Rinter Pyramid Head
Poeet p?íspivku : 508 Age : 35 Bydliště : Blansko Registration date : 12. 08. 06
| Předmět: Re: The Room...nuuuda Fri 18 Jan 2008 - 21:34 | |
| - bobulky napsal:
- Dominno napsal:
Hmmm, já bych rozhodně nenazíval Silent Hill 4 nudnou, či dokonce špatnou hrou. Příběh je opravdu povedený, atmosféra (bez ohledu na to, jestli se bojíš či ne) je zajímavá a hra je minimálně záživná. Co se týče hudby a zvuků - nemám slov ........ Tak hudba je bezesporu suprová. Podle mě má Room nejlepší soundtrack. Atmosféra taky paráda, příběh dobrej, ale prostě se to nějak špatně hraje. A k uzoufání nudná je druhá část, kde je duchů víc a je to jakobys bojoval proti větru. A neustálé vymítání bytu taky po chvíli omrzí. Podobně jsem si připadal při nedávném hraním Origins. Všechno perfektní, ALE zbraně který tam vydrží sotva dvě monstra a potom se rozpadnou, neskutečně málo nábojů, velký štreky přes město, kde je tolik monster, že zbraně nestačí. Docela mě tam štvou "neviditelní ufoni", kteří nejen že jsou silní, ale neskutečně moc vydrží. Ale jinak fakt parádní hra, všem doporučuju, jen to chce to PSP, no.. | |
|
| |
bobulky Wall Man
| Předmět: Re: The Room...nuuuda Sat 19 Jan 2008 - 16:44 | |
| Hmmm, co se týče duchů, tak ti mi přišli jako super nápad.
Ale jinak uznávám, že někoho může Silent Hill (všechny díly) po čase trochu nudit.
V Silent Hill 4 je taky pravda, že se jedná o akční hru - nikoliv Akční/Adventuru jako předchozí díly. Tudíž to mohlo trochu vést ke stereotypu. | |
|
| |
Dominno Wall Man
| Předmět: Jop... Sat 19 Jan 2008 - 19:33 | |
| Nějaký cheat na kalacha a kulky proti duchům???Jinak to prostě hrát nebudu...Já chci a chci a chci kalacha a kulkýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý... | |
|
| |
bobulky Wall Man
| Předmět: Re: The Room...nuuuda Sat 19 Jan 2008 - 19:35 | |
| A já zas chci a chci a chci Mercedes!!! (sorry, ale tohle jsem si nemohl odpustit. : ) ) | |
|
| |
Bart Insane Cancer
Poeet p?íspivku : 70 Age : 39 Bydliště : Brno Registration date : 21. 12. 06
| Předmět: Re: The Room...nuuuda Sat 19 Jan 2008 - 19:39 | |
| 4ka je pro mě, svátečního hráče, docela težká, hlavně ta druhá půlka. Takže easy=normal, normal=hard. Walter rulezzz | |
|
| |
aldaris Samael
Poeet p?íspivku : 1173 Age : 40 Bydliště : Plzeň Registration date : 17. 12. 06
| Předmět: Re: The Room...nuuuda Sat 19 Jan 2008 - 20:15 | |
| - Dominno napsal:
- Nějaký cheat na kalacha a kulky proti duchům???Jinak to prostě hrát nebudu...Já chci a chci a chci kalacha a kulkýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý...
Tak s tím ti asi nikdo nepomůže, jen můžeš do duchů kopat, třískat je hlava nehlava a aspoň tím si částečně ulevit. Toť asi vše. | |
|
| |
bobulky Wall Man
| Předmět: Re: The Room...nuuuda Sat 19 Jan 2008 - 21:39 | |
| Škoda, že s nimi nelze provádět defenestraci. | |
|
| |
Dominno Wall Man
| Předmět: Hmm... Sun 20 Jan 2008 - 10:03 | |
| Strašný ti duši...CSko fo'eva,tam je alespoň ten kalach... | |
|
| |
Pyramid Head Insane Cancer
Poeet p?íspivku : 169 Age : 35 Registration date : 17. 08. 08
| Předmět: Re: The Room...nuuuda Thu 28 Aug 2008 - 18:03 | |
| Nás je víc nejsem jen jeden doufám že jste viděli ten obrázek v bývalem vězení v sh2 že to byl popravčí kultu nejsem žádná Wolterova obět nebo co tady o mě říkáte:-D | |
|
| |
g.schreiber Moderátorka
Poeet p?íspivku : 663 Age : 39 Bydliště : Silent Hill Registration date : 07. 07. 08
| |
| |
naked-snake Registrovaný uživatel
Poeet p?íspivku : 10 Age : 35 Bydliště : Slovensko Registration date : 13. 01. 08
| Předmět: Re: The Room...nuuuda Sun 9 Nov 2008 - 19:34 | |
| mne sa SH4 pacil,jedine co sa mi ALE nepacilo bolo opakovanie lokalit,najlepsia lokalita boli tie lesy,tam som sa aj celkom bal,ale nemal som coho )) | |
|
| |
Eileen Lying Creature
Poeet p?íspivku : 48 Age : 38 Registration date : 07. 11. 08
| |
| |
Poeet p?íspivku : 10 Age : 35 Bydliště : Slovensko Registration date : 13. 01. 08
| Předmět: Re: The Room...nuuuda Fri 14 Nov 2008 - 11:08 | |
| | |
|
| |
Eileen Lying Creature
Poeet p?íspivku : 48 Age : 38 Registration date : 07. 11. 08
| Předmět: Re: The Room...nuuuda Fri 14 Nov 2008 - 11:48 | |
| pocuj ale sak preco tak grgaju? to su vlastne chlapi? bo tak vypadaju | |
|
| |
| Předmět: Re: The Room...nuuuda Fri 14 Nov 2008 - 12:59 | |
| no to by aj mna veru zaujimalo | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: The Room...nuuuda | |
| |
|
| |
| The Room...nuuuda | |
|