Poeet p?íspivku : 220 Age : 33 Registration date : 30. 05. 10
Předmět: Re: SH 4 The Room - Minecraft Adventure Map v1.0 Wed 4 Apr 2012 - 14:27
Pěkný!!!!!!!!!!!!!! Minecraft je moje malá závislost a Silent Hill velká závislost = masakr videjko,fakt povedený!
bomb Administrátor
Poeet p?íspivku : 999 Age : 35 Bydliště : Greenfield Apartments Registration date : 09. 10. 07
Předmět: Re: SH 4 The Room - Minecraft Adventure Map v1.0 Wed 4 Apr 2012 - 20:49
Tleskám a dávám 10/10. Stejně je to zvláštní, jak se z toho Minecraftu stala taková oblíbená hra, co?
Frankie8 Wall Man
Poeet p?íspivku : 282 Age : 32 Bydliště : Ostrava Registration date : 17. 01. 10
Předmět: Re: SH 4 The Room - Minecraft Adventure Map v1.0 Wed 4 Apr 2012 - 21:08
bomb napsal:
Tleskám a dávám 10/10. Stejně je to zvláštní, jak se z toho Minecraftu stala taková oblíbená hra, co?
No já ho skoro nehraju (pokud nepočítám Let´s Playe co už jaksi si lidi oblíbili) ale spíš dělám takové projekty a stavby, to mě baví víc
btw. kdyžtak kukněte na můj kanál, mám tám i celý LP na SH4 a začínám se SH1 s podrobným vysvětlením příběhu
aldaris Samael
Poeet p?íspivku : 1173 Age : 40 Bydliště : Plzeň Registration date : 17. 12. 06
Předmět: Re: SH 4 The Room - Minecraft Adventure Map v1.0 Thu 5 Apr 2012 - 0:15
Asi budu za pitomce, ale co je to ten Minecraft??? Koukal jsem na to video, ale nic mi to neříká.
bomb Administrátor
Poeet p?íspivku : 999 Age : 35 Bydliště : Greenfield Apartments Registration date : 09. 10. 07
Předmět: Re: SH 4 The Room - Minecraft Adventure Map v1.0 Thu 5 Apr 2012 - 6:39
aldaris napsal:
Asi budu za pitomce, ale co je to ten Minecraft??? Koukal jsem na to video, ale nic mi to neříká.
To je taková dnešní nová móda. Je to hra s oldschoolovou grafikou a můžeš tam těžit suroviny a ty pak použít na stavbu třeba celýho města v oldshcoolový grafice. Ať mě ale doplní někdo znalejší, protože se v tý hře taky moc nevyznám.
aldaris Samael
Poeet p?íspivku : 1173 Age : 40 Bydliště : Plzeň Registration date : 17. 12. 06
Předmět: Re: SH 4 The Room - Minecraft Adventure Map v1.0 Thu 5 Apr 2012 - 11:06
bomb napsal:
aldaris napsal:
To je taková dnešní nová móda. Je to hra s oldschoolovou grafikou a můžeš tam těžit suroviny a ty pak použít na stavbu třeba celýho města v oldshcoolový grafice. Ať mě ale doplní někdo znalejší, protože se v tý hře taky moc nevyznám.
Aha. Já myslel že je to něco prastarého a že to běhá na těch chytrých telefonech či co. Neorientuji se v módních trendech
Frankie8 Wall Man
Poeet p?íspivku : 282 Age : 32 Bydliště : Ostrava Registration date : 17. 01. 10
Předmět: Re: SH 4 The Room - Minecraft Adventure Map v1.0 Thu 5 Apr 2012 - 17:41
aldaris napsal:
bomb napsal:
aldaris napsal:
Aha. Já myslel že je to něco prastarého a že to běhá na těch chytrých telefonech či co. Neorientuji se v módních trendech
Mno tak pokud jste tomu ještě nepropadli, tak doporučuju se od té hry držet co nejdále, způsobuje celkem silnou závislost Já jsem na tom ještě docela dobře
J0ker Wall Man
Poeet p?íspivku : 220 Age : 33 Registration date : 30. 05. 10
Předmět: Re: SH 4 The Room - Minecraft Adventure Map v1.0 Sat 7 Apr 2012 - 20:45
Tak tak.U téhle hry je budto jasná nechut nebo jasná závislost.No a u mě zvítězila závislost. Jinak je to takový RPG a stavební/těžební simulátor.Ale jinak sem na tom jako Frankie8,jen si v singleplayeru stavím svůj nekonečnej svět plnej měst,hradů,vesnic atd.
Sponsored content
Předmět: Re: SH 4 The Room - Minecraft Adventure Map v1.0