| Pyramid Head + gaychat :) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
James Insane Cancer
Poeet p?íspivku : 186 Age : 34 Bydliště : Blansko Registration date : 18. 08. 06
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sat 18 Nov 2006 - 0:28 | |
| | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
Poeet p?íspivku : 940 Age : 37 Bydliště : Silent Hill Registration date : 12. 08. 06
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sat 18 Nov 2006 - 0:30 | |
| | |
|
| |
Lenne Administrátorka
Poeet p?íspivku : 534 Age : 35 Bydliště : Karviná Registration date : 11. 08. 06
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sat 18 Nov 2006 - 0:30 | |
| | |
|
| |
James Insane Cancer
Poeet p?íspivku : 186 Age : 34 Bydliště : Blansko Registration date : 18. 08. 06
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sat 18 Nov 2006 - 0:33 | |
| - Lenne napsal:
- James napsal:
- Lenne napsal:
- James napsal:
- pepazdepa napsal:
- jo, něco podobného si myslím taky, dokonce jsem snad i tohle někde četl
no vidíš ale uznej,nato že sem nikdy neviděl SH2 v akci toho něco málo vím )) Proč tedy Laurita nevidí žádné lidi? Lidi ona vidí,ale nevidí žádné monstra,protože oni nemají důvod ani moc jí ublížit,protožeje čistá No nevím... James zabil,stal se hříšníkem,a Silent Hill mu chystal popravu...viděl to,co měl vidět,a monstra mu měla šanci ublížit...Laura nebyla hříšnice,a neviděla vlastně očima hříšníka,a monstra ani nemohla jí ublížit...viděla jen hříšníky a prázdné město | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
Poeet p?íspivku : 940 Age : 37 Bydliště : Silent Hill Registration date : 12. 08. 06
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sat 18 Nov 2006 - 0:35 | |
| - James napsal:
- Lenne napsal:
- James napsal:
- Lenne napsal:
- James napsal:
- pepazdepa napsal:
no vidíš ale uznej,nato že sem nikdy neviděl SH2 v akci toho něco málo vím )) Proč tedy Laurita nevidí žádné lidi? Lidi ona vidí,ale nevidí žádné monstra,protože oni nemají důvod ani moc jí ublížit,protožeje čistá No nevím... James zabil,stal se hříšníkem,a Silent Hill mu chystal popravu...viděl to,co měl vidět,a monstra mu měla šanci ublížit...Laura nebyla hříšnice,a neviděla vlastně očima hříšníka,a monstra ani nemohla jí ublížit...viděla jen hříšníky a prázdné město stejně jako Angela a Eddie | |
|
| |
Lenne Administrátorka
Poeet p?íspivku : 534 Age : 35 Bydliště : Karviná Registration date : 11. 08. 06
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sat 18 Nov 2006 - 0:35 | |
| - James napsal:
- Lenne napsal:
- James napsal:
- Lenne napsal:
- James napsal:
- pepazdepa napsal:
no vidíš ale uznej,nato že sem nikdy neviděl SH2 v akci toho něco málo vím )) Proč tedy Laurita nevidí žádné lidi? Lidi ona vidí,ale nevidí žádné monstra,protože oni nemají důvod ani moc jí ublížit,protožeje čistá No nevím... James zabil,stal se hříšníkem,a Silent Hill mu chystal popravu...viděl to,co měl vidět,a monstra mu měla šanci ublížit...Laura nebyla hříšnice,a neviděla vlastně očima hříšníka,a monstra ani nemohla jí ublížit...viděla jen hříšníky a prázdné město Asi ano máš pravdu, a Angela? | |
|
| |
James Insane Cancer
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sat 18 Nov 2006 - 0:36 | |
| - Lenne napsal:
- James napsal:
- Lenne napsal:
- James napsal:
- Lenne napsal:
- James napsal:
- pepazdepa napsal:
no vidíš ale uznej,nato že sem nikdy neviděl SH2 v akci toho něco málo vím )) Proč tedy Laurita nevidí žádné lidi? Lidi ona vidí,ale nevidí žádné monstra,protože oni nemají důvod ani moc jí ublížit,protožeje čistá No nevím... James zabil,stal se hříšníkem,a Silent Hill mu chystal popravu...viděl to,co měl vidět,a monstra mu měla šanci ublížit...Laura nebyla hříšnice,a neviděla vlastně očima hříšníka,a monstra ani nemohla jí ublížit...viděla jen hříšníky a prázdné město Asi ano máš pravdu, a Angela? o té se pokusím něco zjistit a dám vědět... | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sat 18 Nov 2006 - 0:37 | |
| Angela zabila svého otce, protože ji zneužíval, takže to nebyla přímo vražda, kvůli tomu na konci jde ohněm, který pálí, ale i očišťuje a hlavně jde nahoru po schodech... | |
|
| |
James Insane Cancer
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sat 18 Nov 2006 - 0:38 | |
| - pepazdepa napsal:
- Angela zabila svého otce, protože ji zneužíval, takže to nebyla přímo vražda, kvůli tomu na konci jde ohněm, který pálí, ale i očišťuje a hlavně jde nahoru po schodech...
prý v Silent Hillu hledá svou matku | |
|
| |
Lenne Administrátorka
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sat 18 Nov 2006 - 0:38 | |
| - pepazdepa napsal:
- Angela zabila svého otce, protože ji zneužíval, takže to nebyla přímo vražda, kvůli tomu na konci jde ohněm, který pálí, ale i očišťuje a hlavně jde nahoru po schodech...
A nezabila i svou matku? | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sat 18 Nov 2006 - 0:40 | |
| - James napsal:
- pepazdepa napsal:
prý v Silent Hillu hledá svou matku asi by znělo hodně blbě kdyby ten dialog na hřbitově zněl: Ahoj, já jsem james. Ahoj, já jsem zabila svého otce, zneužíval mě, tak se tu skrývám. No, hmm, tak si to užij, já tu jdu navštívit mrtvou manželku. | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sat 18 Nov 2006 - 0:41 | |
| - Lenne napsal:
- pepazdepa napsal:
A nezabila i svou matku? to ne, já vlastně ani nevím jestli její matka žije nebo ne... | |
|
| |
James Insane Cancer
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sat 18 Nov 2006 - 0:42 | |
| - pepazdepa napsal:
- James napsal:
- pepazdepa napsal:
prý v Silent Hillu hledá svou matku asi by znělo hodně blbě kdyby ten dialog na hřbitově zněl:
Ahoj, já jsem james. Ahoj, já jsem zabila svého otce, zneužíval mě, tak se tu skrývám. No, hmm, tak si to užij, já tu jdu navštívit mrtvou manželku. celkem normální,každodenní dialog | |
|
| |
Lenne Administrátorka
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sat 18 Nov 2006 - 0:44 | |
| - pepazdepa napsal:
- Lenne napsal:
- pepazdepa napsal:
A nezabila i svou matku? to ne, já vlastně ani nevím jestli její matka žije nebo ne... HA HA HA ty něco NEVÍŠ TRAPAS !!! | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sat 18 Nov 2006 - 0:46 | |
| | |
|
| |
James Insane Cancer
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sat 18 Nov 2006 - 0:46 | |
| | |
|
| |
Lenne Administrátorka
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sat 18 Nov 2006 - 0:47 | |
| | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sat 18 Nov 2006 - 0:47 | |
| pěknej pokec, čau vypínám fórum, icq nechávám | |
|
| |
Lenne Administrátorka
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sat 18 Nov 2006 - 0:48 | |
| | |
|
| |
James Insane Cancer
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sat 18 Nov 2006 - 10:11 | |
| | |
|
| |
James Insane Cancer
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sat 18 Nov 2006 - 10:19 | |
| | |
|
| |
Rinter Pyramid Head
Poeet p?íspivku : 508 Age : 35 Bydliště : Blansko Registration date : 12. 08. 06
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sat 18 Nov 2006 - 11:13 | |
| Jejdá.. Tady se to pěkně rozjelo.. Škoda, že jsem tady nebyl | |
|
| |
James Insane Cancer
| |
| |
pepazdepa Administrátor
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sat 18 Nov 2006 - 12:07 | |
| | |
|
| |
James Insane Cancer
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sat 18 Nov 2006 - 13:05 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) | |
| |
|
| |
| Pyramid Head + gaychat :) | |
|