| Pyramid Head + gaychat :) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
James Insane Cancer
Poeet p?íspivku : 186 Age : 34 Bydliště : Blansko Registration date : 18. 08. 06
| Předmět: Pyramid Head + gaychat :) Fri 17 Nov 2006 - 14:30 | |
| To víte,že Pyramid Head nebyl jen Jamesova iluze naznačující jeho hříchy? | |
|
| |
Lenne Administrátorka
Poeet p?íspivku : 534 Age : 35 Bydliště : Karviná Registration date : 11. 08. 06
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Fri 17 Nov 2006 - 15:30 | |
| | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
Poeet p?íspivku : 940 Age : 37 Bydliště : Silent Hill Registration date : 12. 08. 06
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Fri 17 Nov 2006 - 18:02 | |
| zkusím tipnout kam tím míříš - pyramid head, teda ne pyramid head, tak se mu říká od SH2, byl vlastně kat za viktoriánské doby, doby kdy ještě stála Tolucká věznice a do jezera se vlévala krev popravených, ta "pyramida" symbolizovala utrpení a bolest (kvůli tomu ostré hrany = pyramida). nebo myslíš i něco jiného? btw pěkné čudlíky Odpověď a Nové téma, Lenne | |
|
| |
Lenne Administrátorka
Poeet p?íspivku : 534 Age : 35 Bydliště : Karviná Registration date : 11. 08. 06
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Fri 17 Nov 2006 - 18:39 | |
| - pepazdepa napsal:
- zkusím tipnout kam tím míříš - pyramid head, teda ne pyramid head, tak se mu říká od SH2, byl vlastně kat za viktoriánské doby, doby ...
Tak teď v tom mám zmatek byl katem ve viktoriánské době,ale přitom si ho vytvořil James??!! To nedává moc smysl nebo to nechápu..což spíš | |
|
| |
James Insane Cancer
Poeet p?íspivku : 186 Age : 34 Bydliště : Blansko Registration date : 18. 08. 06
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Fri 17 Nov 2006 - 20:24 | |
| Co sem zjistil...mezi Walterem a Jamesem byla jedna stejná věc...oba viděli Pyramid Heada,takže i Walter si ho dokázal vytvořit...a pak si ho vytvořili i minimálně 3 jacísy psychycky nemocní chlápci...Jack Davis, Joseph Barklin a Joshua Lewis | |
|
| |
Lenne Administrátorka
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Fri 17 Nov 2006 - 23:00 | |
| - James napsal:
- Co sem zjistil...mezi Walterem a Jamesem byla jedna stejná věc...oba viděli Pyramid Heada,takže i Walter si ho dokázal vytvořit...a pak si ho vytvořili i minimálně 3 jacísy psychycky nemocní chlápci...Jack Davis, Joseph Barklin a Joshua Lewis
Hm..tak o tom ani nevím, ve čtyřce je nějaká zmínka,že Walter ho viděl,sorry páč já to nedohrála,tak nevim | |
|
| |
James Insane Cancer
| |
| |
Lenne Administrátorka
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Fri 17 Nov 2006 - 23:28 | |
| | |
|
| |
James Insane Cancer
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Fri 17 Nov 2006 - 23:31 | |
| btw: To víš,že Walter byl "nevinej" ?? | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
Poeet p?íspivku : 940 Age : 37 Bydliště : Silent Hill Registration date : 12. 08. 06
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Fri 17 Nov 2006 - 23:36 | |
| asi tak jako jsou různý kreatury výtvory myšlenkového pochodu Jamese, tak i Pyramid Head, a ten měl předobraz ve viktoriánských katech se zahalenou hlavou pyramidou ještě něco nechápete? | |
|
| |
Lenne Administrátorka
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Fri 17 Nov 2006 - 23:38 | |
| - James napsal:
- btw: To víš,že Walter byl "nevinej" ??
Nevinej ? Jk to myslíš ? Vždyť mohl za všechno... | |
|
| |
James Insane Cancer
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Fri 17 Nov 2006 - 23:39 | |
| Heh...že by se k němu vztahoval i Swamp Monument (pomník na ulici Lindsay)?? | |
|
| |
Lenne Administrátorka
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Fri 17 Nov 2006 - 23:39 | |
| - James napsal:
- Heh...že by se k němu vztahoval i Swamp Monument (pomník na ulici Lindsay)??
Osvěži mi mou paměť | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Fri 17 Nov 2006 - 23:40 | |
| - James napsal:
to nevím kde je, máš mapku při ruce? | |
|
| |
James Insane Cancer
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Fri 17 Nov 2006 - 23:41 | |
| - Lenne napsal:
- James napsal:
Nevinej ? Jk to myslíš ? Vždyť mohl za všechno... když byl ještě živej a zatíkali ho,tak měl řeči jako: " ...snaží se mě zabít, chce mě potrestat, ten netvor, rudý ďábel. Odpusť mi! Udělal sem to já, ale nebyl sem to já..." nebo druhá možnost by pak byla,že byl šílenej | |
|
| |
Lenne Administrátorka
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Fri 17 Nov 2006 - 23:44 | |
| - James napsal:
- Lenne napsal:
- James napsal:
Nevinej ? Jk to myslíš ? Vždyť mohl za všechno... když byl ještě živej a zatíkali ho,tak měl řeči jako: "...snaží se mě zabít, chce mě potrestat, ten netvor, rudý ďábel. Odpusť mi! Udělal sem to já, ale nebyl sem to já..." nebo druhá možnost by pak byla,že byl šílenej NO byl nějakej divnej,ale udělal to on vždyť to měl všechno promyšlený | |
|
| |
James Insane Cancer
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Fri 17 Nov 2006 - 23:44 | |
| - pepazdepa napsal:
- James napsal:
to nevím kde je, máš mapku při ruce? nemám no,ale řeknu ti příběh k němu : Swamp Monumant - Kus země obklopující tento pomník byl původně bažinou, jež byla později zasypána. Kdysi byla bažina přezdívána Krvavou, protože v ní kati vylévali vodu, v níž čistili své popravčí nástroje. Toto je možná příčinou tvrzení mnoha lidí, že zde vidí duchy. | |
|
| |
James Insane Cancer
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Fri 17 Nov 2006 - 23:45 | |
| - Lenne napsal:
- James napsal:
- Lenne napsal:
- James napsal:
Nevinej ? Jk to myslíš ? Vždyť mohl za všechno... když byl ještě živej a zatíkali ho,tak měl řeči jako: "...snaží se mě zabít, chce mě potrestat, ten netvor, rudý ďábel. Odpusť mi! Udělal sem to já, ale nebyl sem to já..." nebo druhá možnost by pak byla,že byl šílenej NO byl nějakej divnej,ale udělal to on vždyť to měl všechno promyšlený Ovšem pokud to něměl promyšlený "ten ďábel co byl podle něho v něm" | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Fri 17 Nov 2006 - 23:45 | |
| já už si chci zahrát silent hill 4 abych zhruba věděl o čem se tu bavíte (z pár útržků z SH2 si nevystačím) | |
|
| |
James Insane Cancer
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Fri 17 Nov 2006 - 23:46 | |
| Mno 4 sem nedohrál...vzdal sem to,páč na mě Walter vyběhl s dvouma kvérama,a to sem uš psychycky neunesl | |
|
| |
Lenne Administrátorka
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Fri 17 Nov 2006 - 23:47 | |
| - James napsal:
- Mno 4 sem nedohrál...vzdal sem to,páč na mě Walter vyběhl s dvouma kvérama,a to sem uš psychycky neunesl
Já ho taky nedával,furt jsem ho měla v patách... | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
| |
| |
James Insane Cancer
| |
| |
James Insane Cancer
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Fri 17 Nov 2006 - 23:50 | |
| | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Fri 17 Nov 2006 - 23:50 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) | |
| |
|
| |
| Pyramid Head + gaychat :) | |
|