to nemá chybu,sem zvědavá jak to s ním dopadne.. i když my už to vlastně víme,že
ale i tak chci pokračování
aldaris Samael
Poeet p?íspivku : 1173 Age : 40 Bydliště : Plzeň Registration date : 17. 12. 06
Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sun 17 Dec 2006 - 14:03
Pyramid Head... pro mě asi nejmajestátnější monstrum z celého žánru. Není žádná jiná příšera, ze které bych měl takový respekt. Když jsem hrál SH2 poprvé, tak jsem se ho začal bát od prvního incidentu u východu z apartmánu. Abych si dodal odvahy, přezdíval jsem mu ,,Trojhránek".
Lenne
Administrátorka
Poeet p?íspivku : 534 Age : 35 Bydliště : Karviná Registration date : 11. 08. 06
Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sun 17 Dec 2006 - 22:04
aldaris napsal:
Pyramid Head... pro mě asi nejmajestátnější monstrum z celého žánru. Není žádná jiná příšera, ze které bych měl takový respekt. Když jsem hrál SH2 poprvé, tak jsem se ho začal bát od prvního incidentu u východu z apartmánu. Abych si dodal odvahy, přezdíval jsem mu ,,Trojhránek".
Trojhránek,tak to je dobrý
Rinter Pyramid Head
Poeet p?íspivku : 508 Age : 35 Bydliště : Blansko Registration date : 12. 08. 06
Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sun 17 Dec 2006 - 22:35
Taky se mě to líbí
Pyramid Head Insane Cancer
Poeet p?íspivku : 169 Age : 35 Registration date : 17. 08. 08
Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sun 17 Aug 2008 - 11:13
Jo jsem kat za Viktorianske doby protože hotel je bývalá věznice ale pomocí vzpomínek si mě vytvořil james.
Dark Valeria Lying Creature
Poeet p?íspivku : 42 Age : 37 Bydliště : Praha Registration date : 16. 07. 09
Pyramide Head je postava ktera k Sh proste patri, podle me ho stvorilo mesto
ale je tak peknej ze je mi uplne jedno odkud pochazi, chci ho domuuu
Byl stvořen ve městě už kdysi dávno, jako kat popravčí ve věznici. Aspoň tak to chápu já. A to co lidi děsí, se v řečích kolikrát znásobí, přežene a může ze všech negativních emocí vzniknout cokoliv sebehoršího. Takto například vznikají poltergeisti.