| Pyramid Head + gaychat :) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sat 18 Nov 2006 - 22:30 | |
| psychos nemusel byt skor ho zozieralo to co spravil a nevedel sa s tym zmierit |
|
| |
Lenne Administrátorka
Poeet p?íspivku : 534 Age : 35 Bydliště : Karviná Registration date : 11. 08. 06
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sat 18 Nov 2006 - 22:35 | |
| - s4m.fish3r napsal:
- psychos nemusel byt skor ho zozieralo to co spravil a nevedel sa s tym zmierit
No možná ne,ale nebyl to dobrý člověk chudák Mary | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sat 18 Nov 2006 - 22:46 | |
| |
|
| |
Lenne Administrátorka
Poeet p?íspivku : 534 Age : 35 Bydliště : Karviná Registration date : 11. 08. 06
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sat 18 Nov 2006 - 22:48 | |
| | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sat 18 Nov 2006 - 22:51 | |
| ved bola zla nakazdeho hlavne na Jamesa lebo bola a povedala mu aby ju zabil az kym to psychicky nezvladol a z lasky k nej ju zabil aby netrpela ale pak si uvedomil co spravil |
|
| |
Lenne Administrátorka
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sat 18 Nov 2006 - 22:53 | |
| - s4m.fish3r napsal:
- ved bola zla nakazdeho hlavne na Jamesa lebo bola a povedala mu aby ju zabil az kym to psychicky nezvladol a z lasky k nej ju zabil aby netrpela ale pak si uvedomil co spravil
Fajn možná byla na něho zlá,James to nezvládl...,ale copak se lidi zabíjejí | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sat 18 Nov 2006 - 22:57 | |
| ved jasne...nikdy nepochopime co ho presne k tomu donutilo...laska?nemohol sa pozerat ako trpi?alebo ju zabil lebo ju nemohol u vystat?ved aj povedal ze ju nenavidel koli tomu aka bola na kazdeho zla...niektore veci sa nikdy nedozvieme |
|
| |
Lenne Administrátorka
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sat 18 Nov 2006 - 23:00 | |
| - s4m.fish3r napsal:
- ved jasne...nikdy nepochopime co ho presne k tomu donutilo...laska?nemohol sa pozerat ako trpi?alebo ju zabil lebo ju nemohol u vystat?ved aj povedal ze ju nenavidel koli tomu aka bola na kazdeho zla...niektore veci sa nikdy nedozvieme
Jj,asi z každého něco | |
|
| |
James Insane Cancer
Poeet p?íspivku : 186 Age : 34 Bydliště : Blansko Registration date : 18. 08. 06
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sun 19 Nov 2006 - 0:10 | |
| | |
|
| |
James Insane Cancer
Poeet p?íspivku : 186 Age : 34 Bydliště : Blansko Registration date : 18. 08. 06
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sun 19 Nov 2006 - 0:13 | |
| | |
|
| |
James Insane Cancer
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sun 19 Nov 2006 - 0:24 | |
| Já vím řeknu,proč sem ju zabil,ale musím se podívat do svýho deníčku...abych si to vybavil ??.??.2001 - milí deníčku...Dnes sem běžel jako o život před čímsi,co vypadá jako nějaká divná věc s plechovou krabicou ve tvaru pyramidy na hlavě...honila mě,ale dostala mou novou kámošku Mariu...bylo to hrozné pozorovat to,ale aspoň je od ní pokoj...furt mě vyslíchala kůli Mary ---------------------------------------------------------------------------------------- to asi nebude ono...musím hledat dál: ??.??.2001 - Dnes sem našel jakousi videokazetu...vzal sem ju a pustil si ji...čekal sem něco dobrýho,namísto toho se ale jednalo o jakousi reality show ve které se mě někdo pokusil napodobit a zabil někoho,kdo vypadal úplně jako Mary...blbej pokus o ftip...jen se mi honí hlavou,jak je možný,že ten chlap v té televizi byl úplně stejnej jako já... ---------------------------------------------------------------------------------------- Já nevím...no,musel bych to trocha víc prozkoumávat | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
Poeet p?íspivku : 940 Age : 37 Bydliště : Silent Hill Registration date : 12. 08. 06
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sun 19 Nov 2006 - 0:28 | |
| to jsem zase přišel o diskusi a k tématu: souhlasím, jamesovi přivezli manželku (donášková služba z nemocnice ) po pár dnech se chudák James nemůže dívat na svou utrápenou polovičku (teda já si to myslím) tak ji nakonec zardousí (docela krutá smrt podle mě, radši rychlou, bezbolestnou). Po pár hodinách si uvědomuje svůj čin a nakonec, bo zabil člověka, nakládá Mary do kufru (to se k ní chová pěkně) a utíká s ní autem do Silent Hillu. Ve Wateru se spolu (Mary podruhé )zabijou, v Rebirthu se jí pokusí oživit.... snad se v tom vyznáte | |
|
| |
James Insane Cancer
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sun 19 Nov 2006 - 0:31 | |
| | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
Poeet p?íspivku : 940 Age : 37 Bydliště : Silent Hill Registration date : 12. 08. 06
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sun 19 Nov 2006 - 0:38 | |
| - James napsal:
- stejně vlastně...Mary byla čistá (aspoň co víme) a James byl hříšník...I když se v In Water endu zabil,tak s ní nebyl...dostal se do pekla a ona asi nadruhou stranu
takhle by to dokazovalo pravdivost toho nápisu v Neelyho Baru - Dá se to ukončit jednoduše Jamesi, skončit to jednou provždy, ale pak by ses mohl dostat jinam než Mary, Jamesi (nebo tak nějak...) a ten deníček je vtipnej | |
|
| |
James Insane Cancer
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sun 19 Nov 2006 - 0:45 | |
| - pepazdepa napsal:
- James napsal:
- stejně vlastně...Mary byla čistá (aspoň co víme) a James byl hříšník...I když se v In Water endu zabil,tak s ní nebyl...dostal se do pekla a ona asi nadruhou stranu
takhle by to dokazovalo pravdivost toho nápisu v Neelyho Baru - Dá se to ukončit jednoduše Jamesi, skončit to jednou provždy, ale pak by ses mohl dostat jinam než Mary, Jamesi (nebo tak nějak...)
a ten deníček je vtipnej Máš něco proti mímu deníčku???Píšu si údaje tak,jak je sám prožívám btw...ta věta zní: Jestli chceš opravdu vidět Mary, Jamesi, měl bys prostě zemřít. Ale ty zřejmě směřuješ do jiných míst, než MARY... najít toho,kdo to napsal,tak mu nabřinkám...srandu si ze mě dělat nebude | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
| |
| |
James Insane Cancer
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sun 19 Nov 2006 - 0:49 | |
| - pepazdepa napsal:
- James napsal:
btw...ta věta zní: Jestli chceš opravdu vidět Mary, Jamesi, měl bys prostě zemřít. Ale ty zřejmě směřuješ do jiných míst, než MARY... najít toho,kdo to napsal,tak mu nabřinkám...srandu si ze mě dělat nebude no, kdo znal Mary, Jamese a jejich situaci? nějakej její doktor bych řekl, někde jsem četl že Ernest Baldwin, ředitel Brookhavenské nemocnice...
a jinak chci vidět komplet deníček jako jeden den si k tomu sednu,a napíši ti svůj výklad o tom,co sem dělal v Silent Hillu když sem hledal Mary | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sun 19 Nov 2006 - 0:50 | |
| - James napsal:
- pepazdepa napsal:
- James napsal:
btw...ta věta zní: Jestli chceš opravdu vidět Mary, Jamesi, měl bys prostě zemřít. Ale ty zřejmě směřuješ do jiných míst, než MARY... najít toho,kdo to napsal,tak mu nabřinkám...srandu si ze mě dělat nebude no, kdo znal Mary, Jamese a jejich situaci? nějakej její doktor bych řekl, někde jsem četl že Ernest Baldwin, ředitel Brookhavenské nemocnice...
a jinak chci vidět komplet deníček jako jeden den si k tomu sednu,a napíši ti svůj výklad o tom,co sem dělal v Silent Hillu když sem hledal Mary asi jako já si sednul a napsal jak moc mi hrabe ze silent hillu | |
|
| |
James Insane Cancer
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sun 19 Nov 2006 - 0:52 | |
| - pepazdepa napsal:
- James napsal:
- pepazdepa napsal:
- James napsal:
a jinak chci vidět komplet deníček jako jeden den si k tomu sednu,a napíši ti svůj výklad o tom,co sem dělal v Silent Hillu když sem hledal Mary asi jako já si sednul a napsal jak moc mi hrabe ze silent hillu to sem si právě četl...to je dobře napsaný odpoledne začnu s deníčkem | |
|
| |
Lenne Administrátorka
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sun 19 Nov 2006 - 11:04 | |
| Páni,ten deníček je skvělej chci taky vědět víc Ernest Baldwin o neě se víc dovíme v mini scénáři s Mariou,ale já to nehrála tak nevím,.. | |
|
| |
James Insane Cancer
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sun 19 Nov 2006 - 11:59 | |
| ohledně deníčku,začnu s ním,jakmile budu mít více času (a pár nápadů ) | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sun 19 Nov 2006 - 13:01 | |
| | |
|
| |
Rinter Pyramid Head
Poeet p?íspivku : 508 Age : 35 Bydliště : Blansko Registration date : 12. 08. 06
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sun 19 Nov 2006 - 13:21 | |
| Na Vánoce bych to snad měl dostat. Ale na PC | |
|
| |
James Insane Cancer
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sun 19 Nov 2006 - 13:51 | |
| - Rinter napsal:
- Na Vánoce bych to snad měl dostat. Ale na PC
Nemachři jsi nucen mi to půjčit | |
|
| |
Rinter Pyramid Head
Poeet p?íspivku : 508 Age : 35 Bydliště : Blansko Registration date : 12. 08. 06
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) Sun 19 Nov 2006 - 13:56 | |
| Já vím | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Pyramid Head + gaychat :) | |
| |
|
| |
| Pyramid Head + gaychat :) | |
|