| Taky vám hrabe ze Silent Hillu? (41) | |
|
+11Frankie8 bomb Miky200 Dominno Bart aldaris skelet James Lenne Rinter pepazdepa 15 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
pepazdepa Administrátor
Poeet p?íspivku : 940 Age : 37 Bydliště : Silent Hill Registration date : 12. 08. 06
| |
| |
Lenne Administrátorka
Poeet p?íspivku : 534 Age : 35 Bydliště : Karviná Registration date : 11. 08. 06
| Předmět: Re: Taky vám hrabe ze Silent Hillu? (41) Sun 19 Nov 2006 - 23:11 | |
| | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
Poeet p?íspivku : 940 Age : 37 Bydliště : Silent Hill Registration date : 12. 08. 06
| Předmět: Re: Taky vám hrabe ze Silent Hillu? (41) Sun 19 Nov 2006 - 23:15 | |
| | |
|
| |
James Insane Cancer
Poeet p?íspivku : 186 Age : 34 Bydliště : Blansko Registration date : 18. 08. 06
| Předmět: Re: Taky vám hrabe ze Silent Hillu? (41) Mon 20 Nov 2006 - 15:12 | |
| první dotaz...o jakým Jakubově žebříčku se bavíte??? a btw: Lenne...Pyramid Heada bys ukecala mluvnicky,nebo tělesně?? (sranda) | |
|
| |
Lenne Administrátorka
Poeet p?íspivku : 534 Age : 35 Bydliště : Karviná Registration date : 11. 08. 06
| Předmět: Re: Taky vám hrabe ze Silent Hillu? (41) Mon 20 Nov 2006 - 16:32 | |
| - James napsal:
- první dotaz...o jakým Jakubově žebříčku se bavíte???
a btw: Lenne...Pyramid Heada bys ukecala mluvnicky,nebo tělesně?? (sranda) Kukni se do Music and Movie Room,je tam odkaz - pepaZdepa nám tam tenhle film uploaduje A btw. mluvnicky ? No to nevím páč mám z češtiny dvojku a tím druhým..ehm..no kdyby vám to mělo zachránit život ? Třeba by to dopadlo zajímavě jako v apartmánech | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
| Předmět: Re: Taky vám hrabe ze Silent Hillu? (41) Mon 20 Nov 2006 - 16:54 | |
| | |
|
| |
James Insane Cancer
Poeet p?íspivku : 186 Age : 34 Bydliště : Blansko Registration date : 18. 08. 06
| Předmět: Re: Taky vám hrabe ze Silent Hillu? (41) Mon 20 Nov 2006 - 17:01 | |
| | |
|
| |
James Insane Cancer
| Předmět: Re: Taky vám hrabe ze Silent Hillu? (41) Mon 20 Nov 2006 - 17:02 | |
| | |
|
| |
Lenne Administrátorka
| Předmět: Re: Taky vám hrabe ze Silent Hillu? (41) Mon 20 Nov 2006 - 17:43 | |
| | |
|
| |
Lenne Administrátorka
| Předmět: Re: Taky vám hrabe ze Silent Hillu? (41) Mon 20 Nov 2006 - 17:47 | |
| | |
|
| |
James Insane Cancer
| Předmět: Re: Taky vám hrabe ze Silent Hillu? (41) Mon 20 Nov 2006 - 21:40 | |
| | |
|
| |
Lenne Administrátorka
| Předmět: Re: Taky vám hrabe ze Silent Hillu? (41) Mon 20 Nov 2006 - 22:30 | |
| | |
|
| |
James Insane Cancer
| Předmět: Re: Taky vám hrabe ze Silent Hillu? (41) Mon 20 Nov 2006 - 22:34 | |
| | |
|
| |
Lenne Administrátorka
| Předmět: Re: Taky vám hrabe ze Silent Hillu? (41) Mon 20 Nov 2006 - 22:35 | |
| | |
|
| |
James Insane Cancer
| Předmět: Re: Taky vám hrabe ze Silent Hillu? (41) Mon 20 Nov 2006 - 22:37 | |
| | |
|
| |
Lenne Administrátorka
| Předmět: Re: Taky vám hrabe ze Silent Hillu? (41) Mon 20 Nov 2006 - 22:39 | |
| | |
|
| |
James Insane Cancer
| Předmět: Re: Taky vám hrabe ze Silent Hillu? (41) Mon 20 Nov 2006 - 22:40 | |
| | |
|
| |
Lenne Administrátorka
| Předmět: Re: Taky vám hrabe ze Silent Hillu? (41) Mon 20 Nov 2006 - 22:50 | |
| - James napsal:
- Lenne napsal:
- James napsal:
- Lenne napsal:
- James napsal:
- Lenne napsal:
- James napsal:
- Lenne napsal:
- James napsal:
- Lenne napsal:
- James napsal:
a btw: Lenne...Pyramid Heada bys ukecala mluvnicky,nebo tělesně?? (sranda) Kukni se do Music and Movie Room,je tam odkaz - pepaZdepa nám tam tenhle film uploaduje
A btw. mluvnicky ? No to nevím páč mám z češtiny dvojku a tím druhým..ehm..no kdyby vám to mělo zachránit život ? Třeba by to dopadlo zajímavě jako v apartmánech Heh...tak to s tebou nechcu mít nic společnýho dělat to s mou iluzí naznačující hříchy..no bože To byl vtip Léééédažééé ...hi,hi ne sranda..to radši umřu Počky počky...ledaže co??? Ledaže radši nic,to by ses se mnou ještě nebavil teď mě napadlo,že by bylo fajn kdyby chodil Pyramid Head za čerta na Mikuláše Hej jako...žádný rači nic...povídej,nebo se s tebou nebudu bavit Oh, you're soooo bad James Děkuji a teď k věci...povídej !! Schov ho,nebo o něj přijdeš Pane Jamesi,nějak moc mluvíte,asi vás umlčím polštářem..oh,nezní vám to povědomě ? Jako bych už to někde slyšela,ale nevím kde... | |
|
| |
James Insane Cancer
| Předmět: Re: Taky vám hrabe ze Silent Hillu? (41) Mon 20 Nov 2006 - 22:52 | |
| - Lenne napsal:
- James napsal:
- Lenne napsal:
- James napsal:
- Lenne napsal:
- James napsal:
- Lenne napsal:
- James napsal:
- Lenne napsal:
- James napsal:
- Lenne napsal:
- James napsal:
a btw: Lenne...Pyramid Heada bys ukecala mluvnicky,nebo tělesně?? (sranda) Kukni se do Music and Movie Room,je tam odkaz - pepaZdepa nám tam tenhle film uploaduje
A btw. mluvnicky ? No to nevím páč mám z češtiny dvojku a tím druhým..ehm..no kdyby vám to mělo zachránit život ? Třeba by to dopadlo zajímavě jako v apartmánech Heh...tak to s tebou nechcu mít nic společnýho dělat to s mou iluzí naznačující hříchy..no bože To byl vtip Léééédažééé ...hi,hi ne sranda..to radši umřu Počky počky...ledaže co??? Ledaže radši nic,to by ses se mnou ještě nebavil teď mě napadlo,že by bylo fajn kdyby chodil Pyramid Head za čerta na Mikuláše Hej jako...žádný rači nic...povídej,nebo se s tebou nebudu bavit Oh, you're soooo bad James Děkuji a teď k věci...povídej !! Schov ho,nebo o něj přijdeš Pane Jamesi,nějak moc mluvíte,asi vás umlčím polštářem..oh,nezní vám to povědomě ? Jako bych už to někde slyšela,ale nevím kde... Slečno.....jak tě nazvat?? Lenne...jen aby se to neodehrálo naopak,a neudusil sem vás já ...mám takovej pocit v kostech,že uš sem to jednou někomu udělal...né,blbost,nevím o tom | |
|
| |
Lenne Administrátorka
| Předmět: Re: Taky vám hrabe ze Silent Hillu? (41) Mon 20 Nov 2006 - 23:00 | |
| - James napsal:
- Lenne napsal:
- James napsal:
- Lenne napsal:
- James napsal:
- Lenne napsal:
- James napsal:
- Lenne napsal:
- James napsal:
- Lenne napsal:
- James napsal:
- Lenne napsal:
- James napsal:
A btw. mluvnicky ? No to nevím páč mám z češtiny dvojku a tím druhým..ehm..no kdyby vám to mělo zachránit život ? Třeba by to dopadlo zajímavě jako v apartmánech Heh...tak to s tebou nechcu mít nic společnýho dělat to s mou iluzí naznačující hříchy..no bože To byl vtip Léééédažééé ...hi,hi ne sranda..to radši umřu Počky počky...ledaže co??? Ledaže radši nic,to by ses se mnou ještě nebavil teď mě napadlo,že by bylo fajn kdyby chodil Pyramid Head za čerta na Mikuláše Hej jako...žádný rači nic...povídej,nebo se s tebou nebudu bavit Oh, you're soooo bad James Děkuji a teď k věci...povídej !! Schov ho,nebo o něj přijdeš Pane Jamesi,nějak moc mluvíte,asi vás umlčím polštářem..oh,nezní vám to povědomě ? Jako bych už to někde slyšela,ale nevím kde... Slečno.....jak tě nazvat?? Lenne...jen aby se to neodehrálo naopak,a neudusil sem vás já ...mám takovej pocit v kostech,že uš sem to jednou někomu udělal...né,blbost,nevím o tom Jo ták vy nevíte ? | |
|
| |
James Insane Cancer
| Předmět: Re: Taky vám hrabe ze Silent Hillu? (41) Mon 20 Nov 2006 - 23:08 | |
| - Lenne napsal:
- James napsal:
- Lenne napsal:
- James napsal:
- Lenne napsal:
- James napsal:
- Lenne napsal:
- James napsal:
- Lenne napsal:
- James napsal:
- Lenne napsal:
- James napsal:
- Lenne napsal:
- James napsal:
A btw. mluvnicky ? No to nevím páč mám z češtiny dvojku a tím druhým..ehm..no kdyby vám to mělo zachránit život ? Třeba by to dopadlo zajímavě jako v apartmánech Heh...tak to s tebou nechcu mít nic společnýho dělat to s mou iluzí naznačující hříchy..no bože To byl vtip Léééédažééé ...hi,hi ne sranda..to radši umřu Počky počky...ledaže co??? Ledaže radši nic,to by ses se mnou ještě nebavil teď mě napadlo,že by bylo fajn kdyby chodil Pyramid Head za čerta na Mikuláše Hej jako...žádný rači nic...povídej,nebo se s tebou nebudu bavit Oh, you're soooo bad James Děkuji a teď k věci...povídej !! Schov ho,nebo o něj přijdeš Pane Jamesi,nějak moc mluvíte,asi vás umlčím polštářem..oh,nezní vám to povědomě ? Jako bych už to někde slyšela,ale nevím kde... Slečno.....jak tě nazvat?? Lenne...jen aby se to neodehrálo naopak,a neudusil sem vás já ...mám takovej pocit v kostech,že uš sem to jednou někomu udělal...né,blbost,nevím o tom Jo ták vy nevíte ? Nevím ...já v milionářovi: Vladimír Čech: otázka za 10 000 000Kč : Koho ste udusil polštářem?? možnosti: A:Mariu, B:Lauru ,C:Eddieho, D:Svou manželku Mary Já:mno...nevím nevím... Vladimír Čech:Jo,tak vy nevíte,jo? Já: nevím,ale přál bych si nápovědu publika .................publikum hlasuje................. Vladimír Čech: 25%pro A...25% pro B...25% pro C...25% pro D Já: Do pr*ele...chci zavolat kamarádce Lenne ............vytáčení telefonního čísla............. Lenne: Prosím? Vladimír Čech: tady Vladimír Čech (bla bla bla - dál to znáte) Já: prosím tě,koho sem udusil polštářem?? Lenne: (v telefonu se sama pro sebe směje a říká si,udělám si z něj srandu)...říkal si mi,že Eddieho... Já: Aha...já si to hned myslel...díky... Vladimír Čech:Budete věřit kamarádce?? Já:Samozřejmě...když to uhodnu dám jí polovinu výhry Lenne sedí doma,a kouká na tuto dramatickou scénku v televizi...nas*aná že poradila blbě | |
|
| |
Lenne Administrátorka
| Předmět: Re: Taky vám hrabe ze Silent Hillu? (41) Tue 21 Nov 2006 - 15:11 | |
| - James napsal:
- Lenne napsal:
Jo ták vy nevíte ? Nevím ...já v milionářovi: Vladimír Čech: otázka za 10 000 000Kč : Koho ste udusil polštářem?? možnosti: A:Mariu, B:Lauru ,C:Eddieho, D:Svou manželku Mary Já:mno...nevím nevím... Vladimír Čech:Jo,tak vy nevíte,jo? Já: nevím,ale přál bych si nápovědu publika .................publikum hlasuje................. Vladimír Čech: 25%pro A...25% pro B...25% pro C...25% pro D Já: Do pr*ele...chci zavolat kamarádce Lenne ............vytáčení telefonního čísla............. Lenne: Prosím? Vladimír Čech: tady Vladimír Čech (bla bla bla - dál to znáte) Já: prosím tě,koho sem udusil polštářem?? Lenne: (v telefonu se sama pro sebe směje a říká si,udělám si z něj srandu)...říkal si mi,že Eddieho... Já: Aha...já si to hned myslel...díky... Vladimír Čech:Budete věřit kamarádce?? Já:Samozřejmě...když to uhodnu dám jí polovinu výhry
Lenne sedí doma,a kouká na tuto dramatickou scénku v televizi...nas*aná že poradila blbě ....co se směju? ...Tak to mi věř,že bys do rána nepřežil...No takhle to zkazit a ještě mi věřit !!!! přijít o tolik peněz,víš kolik plyšových Pyramid Headů bychom za to mohli mít ??? | |
|
| |
James Insane Cancer
| Předmět: Re: Taky vám hrabe ze Silent Hillu? (41) Tue 21 Nov 2006 - 16:00 | |
| - Lenne napsal:
- James napsal:
- Lenne napsal:
Jo ták vy nevíte ? Nevím ...já v milionářovi: Vladimír Čech: otázka za 10 000 000Kč : Koho ste udusil polštářem?? možnosti: A:Mariu, B:Lauru ,C:Eddieho, D:Svou manželku Mary Já:mno...nevím nevím... Vladimír Čech:Jo,tak vy nevíte,jo? Já: nevím,ale přál bych si nápovědu publika .................publikum hlasuje................. Vladimír Čech: 25%pro A...25% pro B...25% pro C...25% pro D Já: Do pr*ele...chci zavolat kamarádce Lenne ............vytáčení telefonního čísla............. Lenne: Prosím? Vladimír Čech: tady Vladimír Čech (bla bla bla - dál to znáte) Já: prosím tě,koho sem udusil polštářem?? Lenne: (v telefonu se sama pro sebe směje a říká si,udělám si z něj srandu)...říkal si mi,že Eddieho... Já: Aha...já si to hned myslel...díky... Vladimír Čech:Budete věřit kamarádce?? Já:Samozřejmě...když to uhodnu dám jí polovinu výhry
Lenne sedí doma,a kouká na tuto dramatickou scénku v televizi...nas*aná že poradila blbě ....co se směju? ...Tak to mi věř,že bys do rána nepřežil...No takhle to zkazit a ještě mi věřit !!!! přijít o tolik peněz,víš kolik plyšových Pyramid Headů bychom za to mohli mít ??? No já určitě hodně,ale nevím,kolik byste jich měli vy | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
| Předmět: Re: Taky vám hrabe ze Silent Hillu? (41) Tue 21 Nov 2006 - 16:19 | |
| tady se člověk zasměje | |
|
| |
James Insane Cancer
| Předmět: Re: Taky vám hrabe ze Silent Hillu? (41) Tue 21 Nov 2006 - 16:20 | |
| - pepazdepa napsal:
- tady se člověk zasměje
to máš pravdu )) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Taky vám hrabe ze Silent Hillu? (41) | |
| |
|
| |
| Taky vám hrabe ze Silent Hillu? (41) | |