Zdravíčko lidičky!!! Ve fóru ke třetímu Silent Hillu jsem otevřel téma opírající se o programátorské chybičky (nikdo není dokonalý). Všiml jsem si totiž, že Heather má baterku...no však si to přečtěte . Hned první (a zatím taky poslední) odpověď (týkala se Silenta čtyřky) mně přesvědčila o tom, že toto téma je až příliš obecné na to, aby bylo otevřené jen u Silenta trojky. Takže diskuzi přesouvám sem. Jen pro připomenutí, hledáme chyby, drobné detaily, které programátoři Silent Hillů nějak pozapomněli dopilovat.
pepazdepa Administrátor
Poeet p?íspivku : 940 Age : 37 Bydliště : Silent Hill Registration date : 12. 08. 06
myslím že už to tu bylo, ale určitě to stojí za zopakování Neloadovat Game Results uloženou pozici
Sareavok Wall Man
Poeet p?íspivku : 205 Age : 35 Bydliště : South Ashfield apartments Registration date : 13. 03. 07
Předmět: Re: Chyby v Silent Hillu Mon 6 Aug 2007 - 0:39
pepazdepa napsal:
myslím že už to tu bylo, ale určitě to stojí za zopakování Neloadovat Game Results uloženou pozici <embed src="https://www.youtube.com/v/EtcYJ5E7o3o" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed>
njn hezký bug XD
bomb Administrátor
Poeet p?íspivku : 999 Age : 35 Bydliště : Greenfield Apartments Registration date : 09. 10. 07
Předmět: Re: Chyby v Silent Hillu Fri 9 May 2008 - 15:41
no já nevím, ale já to mám na ps2 a tu baterku v tom filmečku neměla
Bart Insane Cancer
Poeet p?íspivku : 70 Age : 39 Bydliště : Brno Registration date : 21. 12. 06
Předmět: Re: Chyby v Silent Hillu Sat 10 May 2008 - 21:33
bomb napsal:
no já nevím, ale já to mám na ps2 a tu baterku v tom filmečku neměla
Jo, toho jsem si při druhém hraní všimnul, mám taky PS2 verzi, bůhví, kde se ta baterka vzala v tomhle FMVčku, asi haluz
bomb Administrátor
Poeet p?íspivku : 999 Age : 35 Bydliště : Greenfield Apartments Registration date : 09. 10. 07
Předmět: Re: Chyby v Silent Hillu Wed 14 May 2008 - 17:18
Jenže já sem napsal že ta baterka tam NEBYLA. Já sem si koupil colection, ale možná že ty máš původní verzi a možná že když vydávaly colection tak o tý chybě věděli a opravily to. A nebo nevím.