- J0ker napsal:
- Přesně tak.Sharon a Rose zůstali prostě v mlžném Silent Hillu,nevím,co na tom nechápete...
Film jsem viděl teprve včera. Ale po přečtení spousta věcí na netu a různých fórech jsem dospěl k tomuto závěru:
1) Rose, Sharon a Cybil se přenesli do šedivého SH při té havárii. Cybil byla jen ve špatnou dobu na špatném místě.
2) Manžel a detektvi byli ve skutečném SH, ve kterém se nic neděje.
3) Existuje ještě třetí SH (Temný), ve kterém žije Alessa a všechny příšery. Trochu to má na háku Pyramid Head, který zabije všechny co potká, kromě Dahlii
4) Na konci Alessa všechny ztrestá a její temná stránka vstoupí do Sharon a tím se spojí dobrá i temná stránka Alessy do Sharon. Nicméně zůstanou v šedivém SH, nejspíš proto, že Alassa je již dávno mrtvá a nemůže se vrátit do skutečného světa.
Pro mě trochu nepochopitelné věci: Jakto že je šedivý SH i v domě kde bydlí Rose? Co bude s Sharon? Na konci měla docela temný pohled do kamery.
Mám i trochu problém s tím, kdy vlastně vznikl šedivý SH. Podle mě se to stalo při upálení Alessy. Ale Alessa ještě dlouho žila v normálním světě.