| KONEc possesed | |
|
+4aldaris Dominno pepazdepa JardaF 8 posters |
Autor | Zpráva |
---|
JardaF Lying Creature
Poeet p?íspivku : 24 Age : 31 Registration date : 24. 08. 07
| Předmět: KONEc possesed Thu 6 Sep 2007 - 18:50 | |
| Chci se zeptat jak udělat tenhle konec.Někde jsem četl že musím hrát na hard a pozábijet co nejvíc nepřátel,dále odpustit osobě ve zpovědnici....na hard je to ale pro mě moc težký,prostě to nezvládám tak jestli není nějakej jinej způsob.Samopal s neomezenou municí mám tak jestli nestačí jen zabijet každýho na potkání na obtížnost normál.Diký za rady | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
Poeet p?íspivku : 940 Age : 37 Bydliště : Silent Hill Registration date : 12. 08. 06
| Předmět: Re: KONEc possesed Fri 7 Sep 2007 - 23:16 | |
| - JardaF napsal:
- Chci se zeptat jak udělat tenhle konec.Někde jsem četl že musím hrát na hard a pozábijet co nejvíc nepřátel,dále odpustit osobě ve zpovědnici....na hard je to ale pro mě moc težký,prostě to nezvládám tak jestli není nějakej jinej způsob.Samopal s neomezenou municí mám tak jestli nestačí jen zabijet každýho na potkání na obtížnost normál.Diký za rady
Řiď se vzorcem: Total Damage + [Kills Total x 10] + 1000 ("Forgive bonus") = X tedy Total Damage znamená co nejvíc sebemrzačení (cca 1000 by mělo stačit), Kills total netřeba vysvětlovat ale rozhodně by jich mělo být 200 a víc, což i na hard jsem měl problémy získat... a ta tisíckova Forgive bonus je jak jsi psal odpuštění ve zpovědnici, celkový výsledek, pokud přesáhne 4 000 "bodů", ti zajistí Possesed konec. (hrál jsem na Hard s nekonečným samopalem a na druhý pokus už jsem ho měl) | |
|
| |
Dominno Wall Man
Poeet p?íspivku : 384 Age : 34 Bydliště : Havířov Registration date : 17. 08. 07
| Předmět: Re: KONEc possesed Sat 8 Sep 2007 - 20:40 | |
| To se nedá... | |
|
| |
aldaris Samael
Poeet p?íspivku : 1173 Age : 40 Bydliště : Plzeň Registration date : 17. 12. 06
| Předmět: Re: KONEc possesed Mon 10 Sep 2007 - 11:02 | |
| Já měl ten konec i na Easy, zabil jsem úplně všechno co se dalo, také se nesmí číst ten Douglasův deník v Lunaparku a samozřejmě odpustit ve zpovědnici. Ale ten konec mi přijde trapný, tvůrci se mohli víc snažit. | |
|
| |
Dominno Wall Man
Poeet p?íspivku : 384 Age : 34 Bydliště : Havířov Registration date : 17. 08. 07
| Předmět: Re: KONEc possesed Mon 10 Sep 2007 - 18:52 | |
| Za konce buďme vděční...Donutí vás to hru opakovat... | |
|
| |
aldaris Samael
| Předmět: Re: KONEc possesed Tue 11 Sep 2007 - 10:13 | |
| - Dominno napsal:
- Za konce buďme vděční...Donutí vás to hru opakovat...
Jo to určitě, ale konce ve stylu jako v SH2. Aby měly alespoň trochu logiky. | |
|
| |
Rinter Pyramid Head
Poeet p?íspivku : 508 Age : 35 Bydliště : Blansko Registration date : 12. 08. 06
| Předmět: Re: KONEc possesed Tue 11 Sep 2007 - 16:10 | |
| - aldaris napsal:
- Dominno napsal:
Jo to určitě, ale konce ve stylu jako v SH2. Aby měly alespoň trochu logiky. Dog Ending měl logiku? | |
|
| |
aldaris Samael
| Předmět: Re: KONEc possesed Tue 11 Sep 2007 - 17:23 | |
| - Rinter napsal:
- aldaris napsal:
- Dominno napsal:
Jo to určitě, ale konce ve stylu jako v SH2. Aby měly alespoň trochu logiky. Dog Ending měl logiku? Ach jo, mám na mysli In Water, Leave, Rebirth a Maria. | |
|
| |
Rinter Pyramid Head
Poeet p?íspivku : 508 Age : 35 Bydliště : Blansko Registration date : 12. 08. 06
| |
| |
Dominno Wall Man
| Předmět: Re: KONEc possesed Wed 12 Sep 2007 - 21:45 | |
| | |
|
| |
bobulky Wall Man
Poeet p?íspivku : 229 Age : 33 Registration date : 16. 09. 07
| Předmět: Re: KONEc possesed Sun 16 Sep 2007 - 18:38 | |
| U třetího dílu jsou rovněž logické... Dohrál jsem na všechny konce včetně ufo:yay: ... | |
|
| |
vokoca Registrovaný uživatel
Poeet p?íspivku : 18 Age : 30 Registration date : 03. 01. 08
| Předmět: Re: KONEc possesed Sat 12 Jan 2008 - 20:12 | |
| Já osobně nechápu proč neudělali jako konec třeba to, jak Heather porodí bohini (nebo co se jí to děje ). Mohl by to být jeden z konců misto Game Over. | |
|
| |
aldaris Samael
| Předmět: Re: KONEc possesed Sat 12 Jan 2008 - 22:22 | |
| - vokoca napsal:
- Já osobně nechápu proč neudělali jako konec třeba to, jak Heather porodí bohini (nebo co se jí to děje ). Mohl by to být jeden z konců misto Game Over.
To nevím, jen konec possesed moc nechápu. Celou dobu je Heather strašně mírumilovná, chce skoncovat s tím blázincem a pak najednou zabije Douglase a stane se zlou. Je to jako konec béčkového hororu. | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
Poeet p?íspivku : 940 Age : 37 Bydliště : Silent Hill Registration date : 12. 08. 06
| Předmět: Re: KONEc possesed Thu 17 Jan 2008 - 17:19 | |
| Proč si myslíš že to nazvali zrovna Possesed? ale jinak uznávám, normální konec byl lepší (když nepočítám UFO, protože Silent Hill No Uta nic nepřekoná) | |
|
| |
Rinter Pyramid Head
| Předmět: Re: KONEc possesed Thu 17 Jan 2008 - 20:07 | |
| - pepazdepa napsal:
- Proč si myslíš že to nazvali zrovna Possesed?
ale jinak uznávám, normální konec byl lepší (když nepočítám UFO, protože Silent Hill No Uta nic nepřekoná) jj, ten comicsovej styl a zpívající japonci Jsem z toho nemohl | |
|
| |
vokoca Registrovaný uživatel
Poeet p?íspivku : 18 Age : 30 Registration date : 03. 01. 08
| Předmět: Re: KONEc possesed Fri 18 Jan 2008 - 14:44 | |
| Jupí konečně tu taky někdo začal psát:-) Už sem se bál, že už sem nikdo nechodí... | |
|
| |
bobulky Wall Man
| Předmět: Re: KONEc possesed Thu 28 Feb 2008 - 13:08 | |
| Zdravim!
Zpracoval jsem příběh Silent Hill 4 na Czech Silent Hill Fansite. Další věc, do který se chci pustit jsou konce Silent Hill 3. Teda, jestli nemáte zájem někdo jinej (očividně ne).
Na stránkách je seznam věcí, který by bylo potřeba udělat, takže co třeba Ty Domino?
BTW: Nejsem si jistej těma koncema - pamatujete si je někdo přesněji? Napiště prosím sem. Prospěje to k rozvoji stránek.
Děkuji - CNB! | |
|
| |
bomb Administrátor
Poeet p?íspivku : 999 Age : 35 Bydliště : Greenfield Apartments Registration date : 09. 10. 07
| Předmět: Re: KONEc possesed Fri 9 May 2008 - 15:33 | |
| Jesti myslýš konce pro tu trojku, tak to bylo přesně takhle:
konec NORMAL: Po tom, co Heather zabila boha, se vrátila do parku za Douglasem a v ruce držela nůž. Přišla k němu a když už si Douglas myslel, že je to jeho konec, Heather na něho udělala baf a řekla mu, že si dělala jenom legraci. Potom s polu odešli.
konec POSSESSED: Tam to bylo úplně stejně, akorát až na to, že Heather Douglase zabila a pak jenom stála a koukala se na jeho mrtvé tělo.
konec REVENGE: Tohle je konec s ufonama. Po tom, co Heather přišla k sobě domů, chtěla říct Harrymu, že se tam dějou divný věci a že by od tamtud měli odjet. Ale jakmile vztoupila do dveří, všimla si, že k nim přišel na návštěvu mimozenštan a s Harrym si dávaj čaj. Mimozemštan se ji začal ptát, co se děje a přitom ji říkal Cherryl. Ona mu to všechno pověděla, jak se probudila v obchodním domě a potkala Claudii a tak dál. Potom začal Harry s Jamesem, který tam taky byl, protože asi pořát hledal Marry, dělat nějaký karate nebo co a na konec se vydali do Silent Hillu a tam ho létajícím talířem, který na město vystřelil paprsek zničili.
Tak to je všechno, doufám, že ti to pomůže. | |
|
| |
bobulky Wall Man
| Předmět: Re: KONEc possesed Sun 11 May 2008 - 12:46 | |
| Ano, jsem velmi zavázán. Až budu mít čas, tak to zpracuju. *úsměv* | |
|
| |
bobulky Wall Man
| Předmět: Re: KONEc possesed Mon 12 May 2008 - 13:48 | |
| bomb Tak jsem to zpracoval a poslal Hesimu. Řekl jsem, že jsi mi byl výpomocen, takže by Tě tam měl zveřejnit též.
ještě jednou dík. | |
|
| |
bomb Administrátor
Poeet p?íspivku : 999 Age : 35 Bydliště : Greenfield Apartments Registration date : 09. 10. 07
| Předmět: Re: KONEc possesed Mon 26 May 2008 - 16:02 | |
| Nemusíš děkovat, pro naše stránky jsem to udělal rád a jsem rád že ti to pomohlo. | |
|
| |
bobulky Wall Man
| Předmět: Re: KONEc possesed Mon 26 May 2008 - 19:11 | |
| Zrovna asi (asi) včera mi psal, že to zveřejní do čtrnácti dnů ..... Můj druhej článek na našich stránkách - och. : ) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: KONEc possesed | |
| |
|
| |
| KONEc possesed | |
|