| Postavy z Tichého kopce | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
aldaris Samael
Poeet p?íspivku : 1173 Age : 40 Bydliště : Plzeň Registration date : 17. 12. 06
| Předmět: Re: Postavy z Tichého kopce Wed 15 Jun 2011 - 20:42 | |
| Tak u mě ta nejoblíbenější asi ani není, já mám rád Jamese, Heather, Marii...a v poslední době u mě hodně stoupl Vincent, protože jsem o něm a jeho záměrech začal přemýšlet. A dospěl jsem k závěru, že on je povahově průměrnému člověku nejblíže. Ale koho nejvíc nesnáším, mám jasné. Henryho. | |
|
| |
J0ker Wall Man
Poeet p?íspivku : 220 Age : 33 Registration date : 30. 05. 10
| Předmět: Re: Postavy z Tichého kopce Wed 15 Jun 2011 - 21:49 | |
| Henry go to Hell.... Jo a k Vincentovy,on je v Silent Hill 3 že?Nějak sem nepochopil tu jeho roli tam. Co mi o něm povíš?Doufám že samé nepěkné věci | |
|
| |
Miky200 Insane Cancer
Poeet p?íspivku : 136 Age : 32 Bydliště : Alchemilla Hospital Registration date : 26. 03. 10
| Předmět: Re: Postavy z Tichého kopce Wed 15 Jun 2011 - 22:08 | |
| No chapes rozmyslam ci nenapisem nejaku poviedku kde dam Lisu atd chapes len nemma napady ak mas nejake sem s nima. | |
|
| |
aldaris Samael
| Předmět: Re: Postavy z Tichého kopce Thu 16 Jun 2011 - 10:44 | |
| Miky: V tom ti radit nemůžeme, buď tě něco napadne, nebo ne. A k Vincentovi: Ačkoliv to nevypadá, Vincent hodně Heather pomohl. Nejprve s tou pečetí, pak jí na konci poradil, jak ze sebe vypudit ten zárodek bohyně. Býval to taky kultista, ale očividně podle jednoho záznamu, který je na konci v kostele, byla hlavním důvodem možnost obohacení, jednoduše si ulejval prachy. Nesnášel Dahlii, proto mu možná bylo líto Alessy, z toho důvodu pomohl Heather proti Claudii. Celkově celou jejich víru moc ,,nežral", šlo mu o vlastní blahobyt a kdyby se Bohyně zrodila, zřejmě by o něj přišel. SPOILER: Na konci mi přišlo zvláštní, že když ho Claudie zabila, tak jeho mrtvola na podlaze nebyla. Nevěřím že by tvůrci byli tak lenošiví a nedali ji tam. Kdoví jak to s ním vlastně je, jestli není už dávno mrtvý a jeho výskyt není třeba jen přízrak. Celkově je to skvěle propracovaná postava, dokonale mu u dělali mimiku, nadabovali... A v oficiálním manuálu který byl u hry, ani nebyl mezi postavami. | |
|
| |
J0ker Wall Man
| Předmět: Re: Postavy z Tichého kopce Thu 16 Jun 2011 - 23:12 | |
| Áha... Takže taková zajímavá postavička Hm a co Claudia a Leonard Wolfovy? Tuším že Claudia byla členkou The Order a snažila se vzkřísit boha(Samael nebo jiný?) A Leonard byl v léčebně pro chorobomyslné a vím že sem mu natrhl prdel katanou a ani se mě nedotkl Co víte vy? | |
|
| |
aldaris Samael
| Předmět: Re: Postavy z Tichého kopce Thu 16 Jun 2011 - 23:17 | |
| Claudia byla Leonardova dcera. A Leonard kultista, který střežil Metatronovu pečeť, asi jedinou zbraň proti tomu jejich démonovi. | |
|
| |
J0ker Wall Man
| Předmět: Re: Postavy z Tichého kopce Thu 16 Jun 2011 - 23:29 | |
| A proč byl v blázinci?Teda pokud tam byl,nějak si už na SH3 nevzpomínám... | |
|
| |
Miky200 Insane Cancer
Poeet p?íspivku : 136 Age : 32 Bydliště : Alchemilla Hospital Registration date : 26. 03. 10
| Předmět: Re: Postavy z Tichého kopce Fri 17 Jun 2011 - 6:12 | |
| No to as nikdo netuši len ma štve proc Hather neisla do Aclhemilly ale isla do BrookHeaven. | |
|
| |
Sparito Wall Man
Poeet p?íspivku : 263 Age : 44 Registration date : 27. 12. 07
| Předmět: Re: Postavy z Tichého kopce Fri 17 Jun 2011 - 11:18 | |
| - aldaris napsal:
- Claudia byla Leonardova dcera. A Leonard kultista, který střežil Metatronovu pečeť, asi jedinou zbraň proti tomu jejich démonovi.
Jsem se teď dobře zasmál. Místo "Leonard kultista", jsem četl "Leonard kulturista". A hned po tom je, že střežil pečeť, tak to byl na mě fakt extrém. Už jsem si představoval nějakého svalouše, jak stojí Heather v cestě. | |
|
| |
aldaris Samael
| Předmět: Re: Postavy z Tichého kopce Fri 17 Jun 2011 - 13:30 | |
| Taky myslím že naráz to nebude. Navíc v SH3 Douglas říká, že hledal pohřešovaného chlápka, který zmizel v Silent Hillu, ale nikdy ho nenašel. Kdo to asi byl | |
|
| |
J0ker Wall Man
| Předmět: Re: Postavy z Tichého kopce Fri 17 Jun 2011 - 18:47 | |
| Leonard Jsem zvědavej jakou roli bude mít v Silent Hill Revelation 3D... | |
|
| |
aldaris Samael
| Předmět: Re: Postavy z Tichého kopce Fri 17 Jun 2011 - 19:11 | |
| Ne ne, spíš si myslím že hledal Jamese. Proč by hledal Leonarda? Ten byl dříve hospitalizován v Brookhaven Hospital, jako pacient s těžkou schizofrenií. Právě Leonard je ten, s kým Heather mluví v telefonu v OW v té šatní skříňce. Dokonalý hlas: Happy Birthday dear... A pravděpodobně on zabil Stanleyho Colemana, který byl asi taky pěkně vyšinutý. | |
|
| |
J0ker Wall Man
| Předmět: Re: Postavy z Tichého kopce Fri 17 Jun 2011 - 21:24 | |
| Nu,možné to je,že hledal Jamese,ale taky mohl hledat kohokoliv.Bůh ví kolik lidí se v Silent Hill ztratilo... | |
|
| |
aldaris Samael
| Předmět: Re: Postavy z Tichého kopce Fri 17 Jun 2011 - 22:33 | |
| Nevím, myslím že to tam dali úmyslně, aby každého jako první napadl James. Také v pc verzi SH3, jsou na začátku v nákupním centru, ještě před OW, v chodbách plakáty s SH2. | |
|
| |
Sparito Wall Man
Poeet p?íspivku : 263 Age : 44 Registration date : 27. 12. 07
| Předmět: Re: Postavy z Tichého kopce Sun 19 Jun 2011 - 19:51 | |
| Nebo, když chcete s Heather prohldat útroby záchodové mísi, tak se nad tím znechutí a dodá, kdo by tam do takového hnusu strkal ruku. Narážka na Jamese a jeho záchodovou příhodu. Potom tam je ještě prý nějaká scénka, kdy může jít ke schránkám a řekne, že žádný dopis od mrtvé manželky nedostala. Ale to jsem nezkusil. | |
|
| |
J0ker Wall Man
| Předmět: Re: Postavy z Tichého kopce Sun 19 Jun 2011 - 21:45 | |
| Dobře tedy.Berme to tak že Douglas hledá Jamese Sunderlanda,když nám to i hra ukazuje Ale kdo Douglase najal aby Jamese našel?Někdo z rodiny?Že by třeba ten domovník ze Silent Hill The Room?Ten se přijmením taky jmenoval Sunderland... Nebo kdo jiný by Jamese hledal? Návrhy sem | |
|
| |
aldaris Samael
| Předmět: Re: Postavy z Tichého kopce Sun 19 Jun 2011 - 22:39 | |
| | |
|
| |
J0ker Wall Man
| Předmět: Re: Postavy z Tichého kopce Sun 19 Jun 2011 - 23:48 | |
| Právě že o nich není nikde zmínka,proto můžeme vymýšlet teorie... Nic víc nám nezbívá | |
|
| |
bomb Administrátor
Poeet p?íspivku : 999 Age : 35 Bydliště : Greenfield Apartments Registration date : 09. 10. 07
| Předmět: Re: Postavy z Tichého kopce Mon 20 Jun 2011 - 17:37 | |
| - Rick Deckard napsal:
- Nebo, když chcete s Heather prohldat útroby záchodové mísi, tak se nad tím znechutí a dodá, kdo by tam do takového hnusu strkal ruku. Narážka na Jamese a jeho záchodovou příhodu. Potom tam je ještě prý nějaká scénka, kdy může jít ke schránkám a řekne, že žádný dopis od mrtvé manželky nedostala. Ale to jsem nezkusil.
Myslím, že ta zmínka o tom dopise je u těch poštovních skříněk v domě, kde Heather bydlí. Pak je tam ještě jeden takový moment a to na střeše Brookheaven Hospital u toho plotu, kde Pyramid Head shodil Jamese z té střechy. Tam se dole na obrazovce napíše, že to nevypadá na to, že by ten plot mohl spadnout a nebo něco v tom smyslu. Hrál jsem to na PS2 a jsou myslím dva způsoby, jak toho dosáhnout. První je, že na memory kartě budete mít save se SH2. Druhá možnost je až po prvním dohrání SH3, při druhém hraní tyhle easter eggy (jestli se tomu tak říká) tam už budou. A víte co mě v souvislosti s tím plotem na střeše Brookheaven Hospital napadlo? Pokud se SH2 odehrává ještě před SH3, tak proč je ten plot v SH3 neponíčený, když byl přeci v minulosti (v SH2) zničen tím, jak Pyramid Head Jamese z té střechy shodil? Pokud pomineme možnost, že to mohla být chyba vývojářů, může to být důkaz právě o tom, že v Silent Hillu žijí lidé a že to, co se odehrává v té hře existuje možná v jiné realitě. | |
|
| |
J0ker Wall Man
| Předmět: Re: Postavy z Tichého kopce Mon 20 Jun 2011 - 18:28 | |
| Já si myslím,že Každej.kdo je v Silent Hill,tak má jinou verzi města.Skoro stejnou ale v pár ohledech jinou. No,snad sem to napsal tak,aby se to dalo pochopit | |
|
| |
aldaris Samael
| Předmět: Re: Postavy z Tichého kopce Mon 20 Jun 2011 - 23:44 | |
| No to s tím plotem je stejné, jako to, že James poodemykal skoro celou nemocnici, a přesto eather hledá klíče. To nemůžeme až tak do detailů brát | |
|
| |
J0ker Wall Man
| Předmět: Re: Postavy z Tichého kopce Tue 21 Jun 2011 - 17:40 | |
| Jo tak to ví jen chlapci z Konami a ti nám to nepoví | |
|
| |
SandyShepherd Insane Cancer
Poeet p?íspivku : 136 Age : 33 Bydliště : Shepherd´s Glen, Silent Hill Registration date : 05. 08. 11
| Předmět: Re: Postavy z Tichého kopce Sun 14 Aug 2011 - 4:08 | |
| | |
|
| |
bomb Administrátor
Poeet p?íspivku : 999 Age : 35 Bydliště : Greenfield Apartments Registration date : 09. 10. 07
| Předmět: Re: Postavy z Tichého kopce Sun 14 Aug 2011 - 9:56 | |
| | |
|
| |
SandyShepherd Insane Cancer
Poeet p?íspivku : 136 Age : 33 Bydliště : Shepherd´s Glen, Silent Hill Registration date : 05. 08. 11
| Předmět: Re: Postavy z Tichého kopce Sun 14 Aug 2011 - 10:26 | |
| - bomb napsal:
Taky mám takový názor. To už by byla docela m*da , kdyby se Homecoming odehrála ještě před tím vším :_D | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Postavy z Tichého kopce | |
| |
|
| |
| Postavy z Tichého kopce | |
|