| Silent hill 3 na mobil | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
domek77 Registrovaný uživatel
Poeet p?íspivku : 17 Age : 29 Bydliště : Žďár nad Sázavou Registration date : 06. 02. 09
| Předmět: Silent hill 3 na mobil Fri 6 Feb 2009 - 19:20 | |
| čau všichni... chtěl bych se zeptat jestli někdo neví zda už je silent hill 3 mobile ve světě... hledal jsem ale marně... 1 a 2 už mám za sebou ... díky za odpovědi | |
|
| |
Hesi Insane Cancer
Poeet p?íspivku : 138 Age : 36 Registration date : 24. 12. 06
| Předmět: Re: Silent hill 3 na mobil Fri 6 Feb 2009 - 23:30 | |
| - domek77 napsal:
- čau všichni... chtěl bych se zeptat jestli někdo neví zda už je silent hill 3 mobile ve světě... hledal jsem ale marně... 1 a 2 už mám za sebou ... díky za odpovědi
SH: M3 zatím nevyšel, teda alespoň ne pod tímto názvem. Za pokračování by se mohlo brát The Escape http://www.silenthillmemories.net/sh_escape/info_en.htm, který je ale možné hrát jen na mobilech s dotykovým displayem (hlavně iphone). | |
|
| |
domek77 Registrovaný uživatel
Poeet p?íspivku : 17 Age : 29 Bydliště : Žďár nad Sázavou Registration date : 06. 02. 09
| Předmět: sh3 Sat 7 Feb 2009 - 11:03 | |
| škoda dotykovej nemam ale díky | |
|
| |
g.schreiber Moderátorka
Poeet p?íspivku : 663 Age : 39 Bydliště : Silent Hill Registration date : 07. 07. 08
| Předmět: Re: Silent hill 3 na mobil Tue 10 Feb 2009 - 0:22 | |
| - Hesi napsal:
- domek77 napsal:
- čau všichni... chtěl bych se zeptat jestli někdo neví zda už je silent hill 3 mobile ve světě... hledal jsem ale marně... 1 a 2 už mám za sebou ... díky za odpovědi
SH: M3 zatím nevyšel, teda alespoň ne pod tímto názvem. Za pokračování by se mohlo brát The Escape http://www.silenthillmemories.net/sh_escape/info_en.htm, který je ale možné hrát jen na mobilech s dotykovým displayem (hlavně iphone). chtělo by to emulátor na the escape - nevíte někdo o něčem? | |
|
| |
Rinter Pyramid Head
Poeet p?íspivku : 508 Age : 35 Bydliště : Blansko Registration date : 12. 08. 06
| Předmět: Re: Silent hill 3 na mobil Tue 10 Feb 2009 - 15:53 | |
| - g.schreiber napsal:
- Hesi napsal:
- domek77 napsal:
SH: M3 zatím nevyšel, teda alespoň ne pod tímto názvem. Za pokračování by se mohlo brát The Escape http://www.silenthillmemories.net/sh_escape/info_en.htm, který je ale možné hrát jen na mobilech s dotykovým displayem (hlavně iphone). chtělo by to emulátor na the escape - nevíte někdo o něčem? Nevím Taky bych bral, nechce se mi kupovat iPhone. btw: O emulátoru na PSP funknčím někdo nevíte? Zahrál bych si Origins, kdysi jsem měl od kámoša půjčený PSP, ale nestihl jsem to dohrát. Skončil jsem myslím když jsem vylezl z divadla. Ale asi si za brigádu PSP koupím. | |
|
| |
Sol!d_Sn@k3 Pyramid Head
Poeet p?íspivku : 533 Age : 33 Bydliště : Metal Gear Hideout Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Silent hill 3 na mobil Thu 12 Feb 2009 - 19:02 | |
| No nemyslím že někdy bude emulator na iPod, protože napodobit dotykovej display by byl celkem problém. Naklikávat myší už by to nebylo tak dokonalý. No a co se PSP emu týče, tak ten je, ale dosti nekvalitní, takže nedoporučuju. Má jen velmi malou podporu her a je hrozně komplikovaný. | |
|
| |
Sparito Wall Man
Poeet p?íspivku : 263 Age : 44 Registration date : 27. 12. 07
| Předmět: Re: Silent hill 3 na mobil Thu 12 Feb 2009 - 22:08 | |
| Můžu doporučit sehnat emulátor na PS2. Ale potřebuješ dobrý počítač. Nějaký ten s dvěma jádry. Jestli chceš můžu poslat odkaz na stažení. | |
|
| |
Rinter Pyramid Head
Poeet p?íspivku : 508 Age : 35 Bydliště : Blansko Registration date : 12. 08. 06
| Předmět: Re: Silent hill 3 na mobil Thu 12 Feb 2009 - 22:36 | |
| Mám slabej počítač, takže nic. Proto většinou hraju jen starý hry a když se mě kámoši ptaj proč nehraju něco novějšího tak se vymlouvám na to, že to jsou klasiky Ale tak stejně jsou starý hry nejlepší. Ve všech nových hrách jde teď akorát o grafiku a jinak hratelnost nízká... Radši si budu hrát Silent Hilla, Half-life, Mafiu, Max Payne, Diablo než nějaký Crysis (ani nevím co je teď za nový hry, už to nějak nesleduju). Ale když se dostanu na vejšku, tak si koupím notebook, abych rozjel aspoň SH5 | |
|
| |
aldaris Samael
Poeet p?íspivku : 1173 Age : 40 Bydliště : Plzeň Registration date : 17. 12. 06
| Předmět: Re: Silent hill 3 na mobil Thu 12 Feb 2009 - 23:26 | |
| - Rinter napsal:
- Mám slabej počítač, takže nic. Proto většinou hraju jen starý hry a když se mě kámoši ptaj proč nehraju něco novějšího tak se vymlouvám na to, že to jsou klasiky Ale tak stejně jsou starý hry nejlepší. Ve všech nových hrách jde teď akorát o grafiku a jinak hratelnost nízká... Radši si budu hrát Silent Hilla, Half-life, Mafiu, Max Payne, Diablo než nějaký Crysis (ani nevím co je teď za nový hry, už to nějak nesleduju). Ale když se dostanu na vejšku, tak si koupím notebook, abych rozjel aspoň SH5
Tak to jsme na tom stejně, mě nové hry přijdou taky úplně bez nápadu...tak zůstávám u klasiky. Teď jsem se zažral do Blitzkriegu | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Silent hill 3 na mobil | |
| |
|
| |
| Silent hill 3 na mobil | |
|