| Historie Silent Hillu a událostí okolo hry | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
pepazdepa Administrátor
Poeet p?íspivku : 940 Age : 37 Bydliště : Silent Hill Registration date : 12. 08. 06
| Předmět: Historie Silent Hillu a událostí okolo hry Thu 23 Nov 2006 - 19:07 | |
| Do 16. stol. : Silent Hill je považován za posvátné místo prapůvodních amerických náboženství; byly prováděny posvátné rituály
Konec 17. stol. : Osadníci začínají obývat Silent Hill
Začátek 18. stol. : Neznámá epidemie vypukává v Silent Hillu a město je opuštěno
1790 : Básník William Blake píše Svatbu Nebe s Peklem
1800, cca. : Město je zabydleno jako kolonie pro vězně; je zbudována Silent Hillská věznice
1820, 9.11. : Vězeň číslo (pravděpodobně) C-221 přiřazen do Silent Hillské věznice
1820, pak : Malíř Allen Smith tvoří Nábřežní krajinu
1840 : Zavřena Silent Hillská věznice
1848 : Malíř Allen Smith tvoří Mladého mechanika
1850 : Vyhloubení Wiltse uhelného dolu krátce po objevení uhelného revíru; populace Silent Hillu prudce stoupá
1861, leden : Jih se odlučuje od Unie a zaviní tak občanskou válku; Patrick Chester a jeho syn Edward jsou aktivně zapojeni do občanské války
1862 : Tolucký zajatecký tábor je konstruován pro zajatce z obč. války
1866 : Tolucký zajatecký tábor je přeměněn na Toluckou věznici
1869 : Malíř Allen Smith tvoří Clevelandské veřejné náměstí
1880 : Broohavenská nemocnice je postavena v důsledku obrovského rozšíření moru, jakožto následku vlny imigrace do města
1890, cca. : Lidé kolem města začínají bez vysvětlení záhadně mizet; vzniká náboženská sekta Řád
1900 : Na přelomu století se zavírá Tolucké vězení a z města je památková rezervace
1914, 28.6. : 19-letý student Gavrilo Princip, agent Srbského tajného spolku černé ruky nájemně zabíjí arcivévodu Františka Ferdinanda D'Este, dědice trůnu Rakousko-Uherska, tím začíná 1. světová válka
1918, listopad : Končí 1. světová válka smlouvou ve Versailles; loď Malá baronka se potápí "kvůli něčemu" v Toluckém jezeře (19 pasažerů zmizelo)
1933 : Narozen Michael Kaufmann
1937 : Narozena Dahlia Gillespie
1938 : "Ještě divnější věc se stala" díky Toluckému jezeru (pravděpodobně) a díky 67 mužům a ženám, kteří umřeli na nemoc a teď odpočívají na dně Toluckého jezera
1939 : Německo obsazuje Polsko, začíná 2. světová válka
1950 : Někdy v tomto desetiletí je narozen Douglas Cartland
1951 : Narozen Harry Mason
1955 : Narozena Cybil Bennett; narozen Thomas Orosco
1960 : Narozena Lisa Garland
1963, cca. : Lidé spojeni s rozvojem Silent Hillu záhadně umírají jeden za druhým
1964, cca. : South Ashfield Heights apartmány postaveny a otevřeny
1965 : Narozen James Sunderland
1969 : Dahlia Gillespie rodí holčičku, Alessu; narozena Mary Shepherd
1969 : cca. září-prosinec : Leonard Wolf (a neznámá matka) rodí holčičku, Claudii
1970 : Narozen Walter Sullivan a opuštěn v South Ashfield Heights apartmánech
1971 : Narozen Eddie Dombrowski
1975 : Alessa dává přítelkyni z dětství, Claudii, přání k 6. narozeninám; narozena Cynthia Valesquez; narozen Vincent
1976, březen : Alessa údajně umírá při požáru v domě Gillespiů, šest domů zničeno; narozena Cheryl Mason
1976, pak : Šestiletý Walter Sullivan se vrací do South Ashfield Heights každý týden aby "navštívil" pokoj 302; Andrew DeSalvo je najatý jako dozorčí v Domu přání; narozeni Bobby Randolph a Thane Martin; narozena Angela Orosco; narozen Henry Townshend
1977 : Šestiletý Walter Sullivan se vrací do South Ashfield Heights každý týden aby "navštívil" pokoj 302; Ernestu Baldwinovi a jeho ženě se narodila dcera Amy
1978 : Walter Sullivan navštěvuje Steva Garlanda v Garlandově zverimexu a zraňuje důležité koťátko
1979 : Paní Masonová umírá na záhadnou nemoc, zanechala manžela Harryho a adoptovanou dceru Cheryl
1981 : Narozena Eileen Galvin
1983, 20.4. : Harry a Cheryl Masonovi, na základě Cheryliných neobvyklých požadavků jedou do Silent Hillu na dovolenou: UDÁLOSTI SILENT HILLU 1
1983, pak : Narozena Heather Mason; Harry a dcera Cheryl se stěhují do Portlandu (v Maine)
1984, listopad : Amy Baldwin umírá nedopatřením při pádu z půdního okna
1986 : Walter Sullivan potkává mladou Eileen Galvin ve stanici metra, dostal(a) panenku; Eileen a matka jdou nakupovat kvůli otcovým narozeninám
1986, pak (cca. 7.5.) : Narozena Laura (příjmení neznámé)
1988 : Harry Mason střílí "fanatika kultu" v sebeobraně; Rodina Masonova se stěhuje pryč z Portlandu a začíná používat alias Heather
1988, pak : Muž středního věku oblečený v černém nechává rozbité hodiny v hodinářství Williama Gregoryho; Walter Sullivan potkává Cynthii Velasquez v metru a přestává navštěvovat apartmány v South Ashfield Heights
1989 : Walter se stěhuje do Pleasant River ze sirotčince Domu přání
1991 (cca. léto) : Novomanželé (datum svatby neznámé) James Sunderland a Mary Shepherd-Sunderland navštěvují; Mary je objevena nemoc a je hospitalizována v St. Jeromově nemocnici v Ashfieldu
1993 : Shořel Lakeview Hotel
1994 : Walter Sullivan začíná svoji Ten Hearts vražednou sérii; o několik dní později je Walter odsouzen a zabíjí se ve věznici pomocí lžičky zavrtané 5 cm do jeho krku; o několik dní později "dlouhovlasý muž v kabátu" je viděn jak vstupuje do pak prázdného pokoje č. 302; uskutečněn rituál svatého osvobození
1994, 9.5. : Mary Shepherd-Sunderland je přeložena do Brookhavenské nemocnice kvůli těžkým depresím; začíná si psát deník krátce po převozu do Brookhavenu
1994, 13.5. : Mary Shepherd Sunderland je propuštěna z Brookhavenské nemocnice; krátce nato Mary umírá; Thomas Orosco (a pravděpodobně i bratr Orosco) zavražděn(i); Eddie Dombrowski postřeluje a zabíjí psa, prchá do Silent Hillu
1994, 14.5. : UDÁLOSTI SILENT HILLU 2
1997, červenec/srpen : Tělo Petera Wollse je nalezeno v hotelu v Ashfieldu s vyříznutými čísly 12121
1999, listopad : Claudia Wolf, kněžka Řádu, najímá detektiva Douglase Cartlanda aby našel Heather
2000 : Joseph Schreiber vydává odhalení Domu přání v časopise Concord
2000, pak (cca. jaro) : UDÁLOSTI SILENT HILLU 3
2001, 4.4. : Joseph Schreiber si zakládá deník
2001, květen : Tělo Sharon Blake je objeveno nedaleko Domu přání, utopeno, s vyříznutými čísly 13121
2001, 14.5. : Joseph Schreiber navštěvuje Silent Hill aby prozkoumal hrob Waltera Sullivana, ale ten je prázdný
2001, přelom květen/červen : Třetí oběť Sullivanovy kauzy kolem dvou - Toby Archibold - je nalezena mrtvá; Řád je úplně vyhlazen
2001, pozdní srpen : Joseph Schreiber mizí
2002, duben : Henry Townshend se stěhuje do pokoje č. 302 v apartmánech South Ashfield Heights
2003 : Henry Townshend si kupuje novou košili z Express Fashion
2004 : UDÁLOSTI SILENT HILLU 4
Naposledy upravil dne Sat 25 Nov 2006 - 0:11, celkově upraveno 3 krát | |
|
| |
vatiell Insane Cancer
Poeet p?íspivku : 138 Age : 37 Bydliště : Hanuda Village Registration date : 19. 11. 06
| Předmět: Re: Historie Silent Hillu a událostí okolo hry Thu 23 Nov 2006 - 20:10 | |
| O můůůj bože, díky díky díky díky
Miluju tě | |
|
| |
Lenne Administrátorka
Poeet p?íspivku : 534 Age : 35 Bydliště : Karviná Registration date : 11. 08. 06
| Předmět: Re: Historie Silent Hillu a událostí okolo hry Thu 23 Nov 2006 - 20:53 | |
| - vatiell napsal:
- O můůůj bože, díky díky díky díky
Miluju tě Tý brďo fakt??? | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
Poeet p?íspivku : 940 Age : 37 Bydliště : Silent Hill Registration date : 12. 08. 06
| Předmět: Re: Historie Silent Hillu a událostí okolo hry Thu 23 Nov 2006 - 21:22 | |
| - vatiell napsal:
Miluju tě kámo brzdi ještě nejsem ani v půlce a ty už miluju tě, od Lenne bych to možná bral, ale od tebe? btw já chci stránky, bychom byli nejlepší fansite silent hillu na světě | |
|
| |
vatiell Insane Cancer
Poeet p?íspivku : 138 Age : 37 Bydliště : Hanuda Village Registration date : 19. 11. 06
| Předmět: Re: Historie Silent Hillu a událostí okolo hry Thu 23 Nov 2006 - 21:26 | |
| - Lenne napsal:
- vatiell napsal:
Miluju tě Tý brďo fakt??? Ne | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
| |
| |
Lenne Administrátorka
Poeet p?íspivku : 534 Age : 35 Bydliště : Karviná Registration date : 11. 08. 06
| Předmět: Re: Historie Silent Hillu a událostí okolo hry Thu 23 Nov 2006 - 21:35 | |
| | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
| Předmět: Re: Historie Silent Hillu a událostí okolo hry Thu 23 Nov 2006 - 21:37 | |
| | |
|
| |
Lenne Administrátorka
| Předmět: Re: Historie Silent Hillu a událostí okolo hry Thu 23 Nov 2006 - 21:39 | |
| | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
| Předmět: Re: Historie Silent Hillu a událostí okolo hry Thu 23 Nov 2006 - 21:40 | |
| | |
|
| |
Lenne Administrátorka
| Předmět: Re: Historie Silent Hillu a událostí okolo hry Thu 23 Nov 2006 - 21:42 | |
| | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
| Předmět: Re: Historie Silent Hillu a událostí okolo hry Thu 23 Nov 2006 - 21:55 | |
| | |
|
| |
Lenne Administrátorka
| |
| |
pepazdepa Administrátor
| |
| |
Lenne Administrátorka
| Předmět: Re: Historie Silent Hillu a událostí okolo hry Thu 23 Nov 2006 - 22:04 | |
| | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
| Předmět: Re: Historie Silent Hillu a událostí okolo hry Thu 23 Nov 2006 - 22:06 | |
| | |
|
| |
Lenne Administrátorka
| Předmět: Re: Historie Silent Hillu a událostí okolo hry Thu 23 Nov 2006 - 22:07 | |
| - pepazdepa napsal:
- Lenne napsal:
- pepazdepa napsal:
- Lenne napsal:
- jo , k těm stránkám,víš že na bonuswebu je hosting na webové stránky pro hry ??? To by nebylo marný
mám jim napsat zítra? byl bych toho schopný... chich, to by nebylo marný,ale oni chcou vidět nadhled těch stránek,co už jako mají vznikat, jenže mi nic takovýho nemáme omg copak se nedá sehnat nějaký schopný webový konstruktér? já bych koncept v klidu vymyslel, ale převést to na počítač a internet neumim Já byhc to zkusila,mám přátelé,kteří tomu rozumí,možná by mi s tím mohli pomoc | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
| Předmět: Re: Historie Silent Hillu a událostí okolo hry Thu 23 Nov 2006 - 22:09 | |
| - Lenne napsal:
- pepazdepa napsal:
- Lenne napsal:
- pepazdepa napsal:
- Lenne napsal:
- jo , k těm stránkám,víš že na bonuswebu je hosting na webové stránky pro hry ??? To by nebylo marný
mám jim napsat zítra? byl bych toho schopný... chich, to by nebylo marný,ale oni chcou vidět nadhled těch stránek,co už jako mají vznikat, jenže mi nic takovýho nemáme omg copak se nedá sehnat nějaký schopný webový konstruktér? já bych koncept v klidu vymyslel, ale převést to na počítač a internet neumim Já byhc to zkusila,mám přátelé,kteří tomu rozumí,možná by mi s tím mohli pomoc paráda a víš co je ještě větší? jdu si dát sprchu a jdu spát takže dobrou a zatím naháněj kamarády abysme mohli bonuswebákům napsat (já znám ff.bonusweb.cz akorát...) jo a dobrou | |
|
| |
Lenne Administrátorka
| Předmět: Re: Historie Silent Hillu a událostí okolo hry Thu 23 Nov 2006 - 22:11 | |
| - pepazdepa napsal:
- Lenne napsal:
- pepazdepa napsal:
- Lenne napsal:
- pepazdepa napsal:
- Lenne napsal:
mám jim napsat zítra? byl bych toho schopný... chich, to by nebylo marný,ale oni chcou vidět nadhled těch stránek,co už jako mají vznikat, jenže mi nic takovýho nemáme omg copak se nedá sehnat nějaký schopný webový konstruktér? já bych koncept v klidu vymyslel, ale převést to na počítač a internet neumim Já byhc to zkusila,mám přátelé,kteří tomu rozumí,možná by mi s tím mohli pomoc paráda a víš co je ještě větší? jdu si dát sprchu a jdu spát
takže dobrou a zatím naháněj kamarády abysme mohli bonuswebákům napsat (já znám ff.bonusweb.cz akorát...) jo a dobrou papa | |
|
| |
Rinter Pyramid Head
Poeet p?íspivku : 508 Age : 35 Bydliště : Blansko Registration date : 12. 08. 06
| Předmět: Re: Historie Silent Hillu a událostí okolo hry Thu 23 Nov 2006 - 22:37 | |
| Super historie. Jen tak dál | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
| |
| |
Rinter Pyramid Head
Poeet p?íspivku : 508 Age : 35 Bydliště : Blansko Registration date : 12. 08. 06
| Předmět: Re: Historie Silent Hillu a událostí okolo hry Sat 25 Nov 2006 - 11:10 | |
| | |
|
| |
J0ker Wall Man
Poeet p?íspivku : 220 Age : 33 Registration date : 30. 05. 10
| Předmět: Re: Historie Silent Hillu a událostí okolo hry Sat 2 Oct 2010 - 19:13 | |
| Ještě k té Historii.A po roce 2004 už nic?Měli by ste si to aktualizovat | |
|
| |
aldaris Samael
Poeet p?íspivku : 1173 Age : 40 Bydliště : Plzeň Registration date : 17. 12. 06
| Předmět: Re: Historie Silent Hillu a událostí okolo hry Sat 2 Oct 2010 - 19:39 | |
| V roce 2004 opravdový Silent Hill skončil. Následoval už jen vyvařený sáček od čaje. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Historie Silent Hillu a událostí okolo hry | |
| |
|
| |
| Historie Silent Hillu a událostí okolo hry | |
|