| Ultima Online | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Shadow Follower Insane Cancer
Poeet p?íspivku : 161 Age : 43 Bydliště : Prague Registration date : 27. 08. 06
| Předmět: Ultima Online Tue 10 Oct 2006 - 22:41 | |
| Hrajete někdo tuhle parádní gamesku,nebo jinou online hru? | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
Poeet p?íspivku : 940 Age : 37 Bydliště : Silent Hill Registration date : 12. 08. 06
| Předmět: Re: Ultima Online Wed 11 Oct 2006 - 6:44 | |
| kamarád mě k UO přivedl před pár dny, samozřejmě ještě než jsem doinstaloval hru, spadly všechny servery a vypadá to že se pojede od znova... a další hry kde mě najdete? Runescape (zajímavá mmorpg), trackmania:nations (formulky, no) a counter-strike 1.5 (CS Underground public free server nebo tak nějak...). a pak ještě samozřejmě internetový fóra to je opravdu boží "gamesa" | |
|
| |
Lenne Administrátorka
Poeet p?íspivku : 534 Age : 35 Bydliště : Karviná Registration date : 11. 08. 06
| Předmět: Re: Ultima Online Wed 11 Oct 2006 - 14:12 | |
| Hm..já ani nevím o co jde | |
|
| |
Rinter Pyramid Head
Poeet p?íspivku : 508 Age : 35 Bydliště : Blansko Registration date : 12. 08. 06
| Předmět: Re: Ultima Online Wed 11 Oct 2006 - 14:52 | |
| Já jsem kdysi hrával Runescape, ale teďka jsem si nainstaloval Lineage II, takže hraju to. Jinak ještě hraju Call of Duty nebo si občas zahraju SW: Jedi Academy | |
|
| |
skelet Lying Creature
Poeet p?íspivku : 25 Bydliště : zlin Registration date : 02. 09. 06
| Předmět: Silent hill v Second life Sun 22 Oct 2006 - 23:51 | |
| - Shadow Follower napsal:
- Hrajete někdo tuhle parádní gamesku,nebo jinou online hru?
Tak tedy mozna znate on-line hru SECOND LIFE, neni to nic co bych nekomu doporucoval, ALE dneska jsem zjistil, ze ve svete second life existuji i mista jako Silent hill brookheaven hospital a taky nejaka silent hill komunita. Jo a jsem si jisty, ze v Silent hill souvenir shop by se vam taky libilo.. ceny nizke . avatar piramid heada za 400,- kralik z trojky zadaara... | |
|
| |
skelet Lying Creature
| Předmět: Silent hill in second life Mon 23 Oct 2006 - 0:35 | |
| No a jestli tam nekdy budete, tak nesmite minout Jacks inn. Chlapik tam ma v ulicich dokonce mlhu a skvelou hudbu... | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
Poeet p?íspivku : 940 Age : 37 Bydliště : Silent Hill Registration date : 12. 08. 06
| Předmět: Re: Ultima Online Mon 23 Oct 2006 - 17:51 | |
| placeno? pokud ne - KDE stáhnu? procházka po Silent Hillu nikdy není na škodu... | |
|
| |
skelet Lying Creature
| Předmět: download:secon life installer Mon 23 Oct 2006 - 18:50 | |
| No klient se da stahnout jako zkusebni verze zadarmo. Se zaregistrujes a mas pristup k celemu tomu svetu, je tam hodne ruznych komunit a fanousci SH si tam vytvorili par mistecek, mne to dost prekvapilo, ale vlastne dost potesilo. Za zkousku stoji, po chvili ale cely ten projekt zacne nudit. Je tam treba taky nekolik hudebnich klubu, takze pokud mas nejaky vyhraneny styl, treba najdes ten svuj. download: http://secondlife.com/community/downloads.php | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
| Předmět: Re: Ultima Online Mon 23 Oct 2006 - 20:24 | |
| děkuju vyzkouším a řeknu... | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
| Předmět: Re: Ultima Online Tue 24 Oct 2006 - 18:32 | |
| tak projito a naprostá spokojenost ty lokace jsou super, zvlášť Brookhaven a ta sestřička, vážně super | |
|
| |
Rinter Pyramid Head
Poeet p?íspivku : 508 Age : 35 Bydliště : Blansko Registration date : 12. 08. 06
| Předmět: Re: Ultima Online Tue 24 Oct 2006 - 19:31 | |
| Mě se nejde přihlásit. Si založím účet a vždycky mě to napíše, že jsem špatně vyplnil jméno nebo heslo | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Ultima Online | |
| |
|
| |
| Ultima Online | |
|