Poeet p?íspivku : 238 Age : 40 Bydliště : Roztoky Registration date : 13. 11. 13
Předmět: Kojima povstává, P.T. můžete znovu stahovat Wed 16 Dec 2015 - 16:28
Pro dnešek mám 3 novinky, začnu od největší:
Kojima nedávno opustil Konami, ale dnes se objevily oficiální informace, které potvrzují, že Kojima Productions navázal spolupráci se SONY. Dále se provalilo, že bude pracovat na PS4 exkluzivitě (prý franchise), která se po nějakém čase dostane i na PC. Zde je nové logo Kojima Productions.
Poslední novinkou je to, že Gecco chystá novou figurku Red Pyramid Thing, která má odhalit, co se skrývá pod helmou. Stránce Silent Hill Paradise to prozradil Masahiro Ito.
g.schreiber Moderátorka
Poeet p?íspivku : 663 Age : 39 Bydliště : Silent Hill Registration date : 07. 07. 08
Předmět: Re: Kojima povstává, P.T. můžete znovu stahovat Wed 16 Dec 2015 - 21:32
Nééé ať neukazujou co má PH pod helmou...no tááák. Celé mysterium PH padne. A ne neříkám to proto, že by se mi nechtělo do cosplaye komponovat vnitřek, ale už tak v té helmě docela prd vidím XD.
James Sunderland Administrátor
Poeet p?íspivku : 238 Age : 40 Bydliště : Roztoky Registration date : 13. 11. 13
Předmět: Re: Kojima povstává, P.T. můžete znovu stahovat Thu 17 Dec 2015 - 18:58
Nevím, jestli jsem se nespletl, ale možná by to mohlo být něco takového:
Sponsored content
Předmět: Re: Kojima povstává, P.T. můžete znovu stahovat