Poeet p?íspivku : 999 Age : 35 Bydliště : Greenfield Apartments Registration date : 09. 10. 07
Předmět: Která pak je asi nejlepší? Sun 13 Jun 2010 - 20:55
Na gametrailers.com se čas od času objeví video s žebříčkem několika nejlepších her v tom či onom. Tady je video, ve kterém je deset těch úplně nejlepších strašidelných her všech dob. Která pak že hra to asi vyhrála?
PS: Video je sice z roku 2006, ale to na jeho pravdivosti nic nemění.
Miky200 Insane Cancer
Poeet p?íspivku : 136 Age : 32 Bydliště : Alchemilla Hospital Registration date : 26. 03. 10
Předmět: Re: Která pak je asi nejlepší? Sun 13 Jun 2010 - 21:32
Ze by Silent Hill ?
Johny Insane Cancer
Poeet p?íspivku : 96 Age : 34 Registration date : 20. 11. 08
Předmět: Re: Která pak je asi nejlepší? Mon 14 Jun 2010 - 9:14
1. a 2. miesto jednoznačne - Resident Evil Remake som nehral...síce u mňa víťazia celé série (Silent Hill, Resident Evil, Fatal Frame - Project Zero), nie konkrétne tituly. Samozrejme sa v súčasnosti nájdu aj iné tituly.
g.schreiber Moderátorka
Poeet p?íspivku : 663 Age : 39 Bydliště : Silent Hill Registration date : 07. 07. 08
Předmět: Re: Která pak je asi nejlepší? Mon 14 Jun 2010 - 9:22
První tři - to je jakz mýho žebříčku Trochu mě překvapilo že tam není třeba Alone in the dark, nebo Sanitarium. Na druhou stranu kde by byl SH bez her jako je třeba RE, nebo Darkseed. Nechci říct že SH někoho kopíruje, ale v Darkseed se zajímavě prolínají realita se "subrealitou". RE zas po AITD redefinoval žánr survival hororu. A SH z tohoto nově redefinovaného žánru vytřískal maximum. Maximum Strachu.Opradu neexistuje podle mě hra která by byla děsivější. Zároveň se mi líbí že z každé série vyberou nejděsivější díl. Když se řekne RE - všichni hned že nejděsivější je 4ka - ani náhodou. Rozhodně jednička (resp. její ještě děsivější remake).