| Krev a jiné povídky | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
g.schreiber Moderátorka
Poeet p?íspivku : 663 Age : 39 Bydliště : Silent Hill Registration date : 07. 07. 08
| Předmět: Krev a jiné povídky Sun 1 Nov 2009 - 16:09 | |
| Na svojem blogu jsem zveřejnila části svých povídek - resp 1 nedodělanou a začátek přepisu 3ky. Vím, že to vypadá blbě zveřejňovat nedokončené povídky, ale já se jinak nedokopu abych to dopsala. Vím že trojku už napsalo několik autorů. Ať už mistr arcadevelmistr nebo náš machr aldaris. Nechci nějak znevažovat skvělá díla výše zmíněných - jde mi jen o jiný úhel pohledu - trochu víc se soustředit na to jak si heather postupně vzpomíná na Alessu a jak se z nevinné dívky postupně stane vrah (ano - nebudu se tajit, že chci navázat na possesed end) s Travisem jsme kdysi rozjeli povídku Kolečkové Křeslo - nevím jestli se budu držet původní myšlenky, ale začátek s mi zalíbil, takže se na to snad vrhnu po dopsání Krve. Obyčejná holka (SH3) http://darkness-is-coming.blog.cz/rubrika/sh-obycejna-holka-sh3-storyKrev http://darkness-is-coming.blog.cz/rubrika/sh-krev (omlouvám se za nevyváženou délku jednotl. částí - upravím to až bude povídka hotová) Kolečkové křeslo http://darkness-is-coming.blog.cz/rubrika/sh-koleckove-kreslo | |
|
| |
bomb Administrátor
Poeet p?íspivku : 999 Age : 35 Bydliště : Greenfield Apartments Registration date : 09. 10. 07
| Předmět: Re: Krev a jiné povídky Wed 20 Jan 2010 - 0:52 | |
| | |
|
| |
g.schreiber Moderátorka
Poeet p?íspivku : 663 Age : 39 Bydliště : Silent Hill Registration date : 07. 07. 08
| Předmět: Re: Krev a jiné povídky Sun 24 Jan 2010 - 20:23 | |
| | |
|
| |
g.schreiber Moderátorka
| Předmět: Re: Krev a jiné povídky Thu 4 Mar 2010 - 21:27 | |
| | |
|
| |
Sol!d_Sn@k3 Pyramid Head
Poeet p?íspivku : 533 Age : 33 Bydliště : Metal Gear Hideout Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Krev a jiné povídky Thu 4 Mar 2010 - 21:37 | |
| Nechceš to zfilmovat místo toho SH Heaven? | |
|
| |
aldaris Samael
Poeet p?íspivku : 1173 Age : 40 Bydliště : Plzeň Registration date : 17. 12. 06
| Předmět: Re: Krev a jiné povídky Fri 5 Mar 2010 - 16:41 | |
| - g.schreiber napsal:
- Tak Krev je dopsána ( http://darkness-is-coming.blog.cz/rubrika/sh-krev )
- sice s koncem hodně lidí nebude souhlasit, ale co už. To bomb - jojo už se trochu rozepisuju s Heaher... Jestli se někomu bude líbit konec nebo ne, to vůbec neřeš, vždycky se najde někdo, komu se to líbit nebude, ale hlavně i někdo, komu se to líbit bude. S tímhle mám zkušenosti dost velké | |
|
| |
bomb Administrátor
Poeet p?íspivku : 999 Age : 35 Bydliště : Greenfield Apartments Registration date : 09. 10. 07
| Předmět: Re: Krev a jiné povídky Sat 6 Mar 2010 - 0:06 | |
| Mě se to teda líbilo. A hodně. Člověk se do toho začte, a i když to není od profesionála, nepustí ho to, dokud to nedočte celý. Hlavně možná i proto, že je to o Silent Hillu. Už se moc těším, až dopíšeš tu povídku o Heather. Hlavně s tím nijak nepospíchej. Piš to, jak dlouho budeš potřebovat. Protože kvalitní práce, ať už je to literatura nebo něco jinýho, vyžyduje hlavně čas. A hlavně Aldaris určitě bude vědět, co tím myslím. | |
|
| |
aldaris Samael
| Předmět: Re: Krev a jiné povídky Sat 6 Mar 2010 - 10:46 | |
| | |
|
| |
g.schreiber Moderátorka
| Předmět: Re: Krev a jiné povídky Wed 17 Mar 2010 - 12:19 | |
| to: solid snake - samozřejmě mě to napadlo, ale hraným stylem by to asi nešlo (no nevím jak by se někt...ehm výjevy daly natočit + musela by tam hrát Kristen Stewart ) takže to spíš vidím max na budoucí animák no vrátila jsem se z nemocnice, takže mám palici plnou dojmů a inspirace - 2 tejdny se budu eště léčit, takže snad něco vyprodukuju | |
|
| |
bomb Administrátor
| Předmět: Re: Krev a jiné povídky Wed 17 Mar 2010 - 14:23 | |
| OMG! Tys byla v nemocnici? Co se ti stalo? Doufám, že jsi se nám vrátila celá a že tvoje druhá polovička nezůstala někde v otherworldu. | |
|
| |
Sol!d_Sn@k3 Pyramid Head
Poeet p?íspivku : 533 Age : 33 Bydliště : Metal Gear Hideout Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Krev a jiné povídky Wed 17 Mar 2010 - 14:56 | |
| Bomb: Přesně na to jsem se chtěl taky zeptat . schreiber: no proč ne vid. Akorát bysme to nadabovali a udělali to jako SH Experience. Já bych se v tomhle ohledu střihu milerád ujal:) | |
|
| |
g.schreiber Moderátorka
| Předmět: Re: Krev a jiné povídky Thu 18 Mar 2010 - 16:15 | |
| zánět ledvin, ale už jsem v pohodě...musím však říct, že jsem si nemocnici užila...OW sice nedorazil, ale sestřičky byly úžasné a přece jen v noci tam panovala pěkná atmosféra... já se teďka učím s tabletem v Art rage - je to zábava...potom hodím nějaký výtvory na forum...možná by bylo lepší už rovnou animák než grafickou novelu (experiance) - ale jestli anime tak 2d... | |
|
| |
bomb Administrátor
| Předmět: Re: Krev a jiné povídky Thu 18 Mar 2010 - 16:21 | |
| Tak to jsme rádi, že už si v zdravá. No a jestli budete nakonec dělat nějakej ten film, tak jsem na něj moc zvědavej a už teď se moc těším. A stejně jako Sol!d_Sn@k3 si myslím, že KREV by na to byla skvělá. PS: Jak už jseš daleko s to Heather? | |
|
| |
travis Wall Man
Poeet p?íspivku : 262 Age : 39 Registration date : 08. 07. 08
| Předmět: Re: Krev a jiné povídky Fri 19 Mar 2010 - 13:03 | |
| Ted jednu pišu samo o SH , mam zatim jen akovy začatek ale už vim konec připada mně to docela dobre tak..., až dopišu hned nahodim...,ale prva mně to musi potom někdo opravit:D | |
|
| |
aldaris Samael
| Předmět: Re: Krev a jiné povídky Fri 19 Mar 2010 - 15:11 | |
| | |
|
| |
Frankie8 Wall Man
Poeet p?íspivku : 282 Age : 32 Bydliště : Ostrava Registration date : 17. 01. 10
| Předmět: Re: Krev a jiné povídky Fri 19 Mar 2010 - 20:41 | |
| Tak jsem včera v noci v posteli (jinak se to ani číst nedá ) přečetl pár stránek Krve a musím říct, že se mi to hodně líbí. Je to psané zajimavým stylem, trochu jakobych se díval na film. Ale ne, fakt pochvala autorovi, hodně povedené | |
|
| |
aldaris Samael
| Předmět: Re: Krev a jiné povídky Fri 19 Mar 2010 - 21:58 | |
| | |
|
| |
Frankie8 Wall Man
Poeet p?íspivku : 282 Age : 32 Bydliště : Ostrava Registration date : 17. 01. 10
| Předmět: Re: Krev a jiné povídky Tue 6 Apr 2010 - 20:50 | |
| | |
|
| |
aldaris Samael
| Předmět: Re: Krev a jiné povídky Wed 7 Apr 2010 - 8:14 | |
| - Frankie8 napsal:
- aldaris napsal:
- Frankie8 napsal:
- Tak jsem včera v noci v posteli (jinak se to ani číst nedá ) přečetl pár stránek Krve a musím říct, že se mi to hodně líbí. Je to psané zajimavým stylem, trochu jakobych se díval na film. Ale ne, fakt pochvala autorovi, hodně povedené
Jojo, je to dobré. Lepší než ty mé. Tvoje jsou ty přízraky že? Už jsem skoro u konce a baví mě to ze všech povídek co jsem četl asi nejvíce, je to takové akční. Dobrá myšlenka příběhu. Jojo, jsou mé. Ať jsi v obraze: To špatné v nás, Přízraky dávných dob, Boží odkaz a Nesplněný slib. Snažil jsem se, ale asi už se řada mých povídek více nerozšíří. | |
|
| |
Frankie8 Wall Man
| Předmět: Re: Krev a jiné povídky Wed 7 Apr 2010 - 10:56 | |
| Včera ve škole jsem popsal dvě stránky, celkem mě to zase chytlo. A kupodivu se to vyvíjí celkem slibně. | |
|
| |
aldaris Samael
| |
| |
Frankie8 Wall Man
| Předmět: Re: Krev a jiné povídky Thu 8 Apr 2010 - 11:39 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Krev a jiné povídky | |
| |
|
| |
| Krev a jiné povídky | |
|