Silent Hill Heaven Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

České Silent Hill Heaven Fórum

silent-hill.cz  PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Taková Promise improvizace

Goto down 
+2
aldaris
Sareavok
6 posters
AutorZpráva
Sareavok
Wall Man
Sareavok

Poeet p?íspivku : 205
Registration date : 13. 03. 07

Taková Promise improvizace Empty
PříspěvekPředmět: Taková Promise improvizace   Taková Promise improvizace Icon_minitimeThu 26 Jun 2008 - 20:08

https://www.youtube.com/watch?v=NX9nRZbbvzA

Hráno mnou a mým kamarádem v jednom Pražském obchůdku ... omlouvám se za blbou kvalitu a to jak jsem vypadl na začátku sóla (já jsem ten co nejde vidět XD, kámošovi tam trčí hlava XD) ale i tak ... enjoy XD
Návrat nahoru Goto down
aldaris
Samael
aldaris

Poeet p?íspivku : 1173
Registration date : 17. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Taková Promise improvizace   Taková Promise improvizace Icon_minitimeThu 26 Jun 2008 - 20:11

Sareavok napsal:
https://www.youtube.com/watch?v=NX9nRZbbvzA

Hráno mnou a mým kamarádem v jednom Pražském obchůdku ... omlouvám se za blbou kvalitu a to jak jsem vypadl na začátku sóla (já jsem ten co nejde vidět XD, kámošovi tam trčí hlava XD) ale i tak ... enjoy XD
Ale jo, docela dobrý...
Návrat nahoru Goto down
http://tolucaprison.blog.cz/
Rinter
Pyramid Head
Rinter

Poeet p?íspivku : 508
Registration date : 12. 08. 06

PříspěvekPředmět: Re: Taková Promise improvizace   Taková Promise improvizace Icon_minitimeThu 26 Jun 2008 - 21:20

Musím pochválit. Super
Návrat nahoru Goto down
http://byrinter.blogspot.com
bomb
Administrátor
bomb

Poeet p?íspivku : 999
Registration date : 09. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Taková Promise improvizace   Taková Promise improvizace Icon_minitimeFri 27 Jun 2008 - 13:16

Ó, vidím, vidím před tebou zářivou budoucnost. Ano, budeš slavný, slavný, slavnýýýýýýýýýýýýýýý
Taková Promise improvizace Yay Taková Promise improvizace Yay Taková Promise improvizace Yay Taková Promise improvizace Yay Taková Promise improvizace Yay Taková Promise improvizace Yay
Návrat nahoru Goto down
pepazdepa
Administrátor
pepazdepa

Poeet p?íspivku : 940

PříspěvekPředmět: Re: Taková Promise improvizace   Taková Promise improvizace Icon_minitimeFri 27 Jun 2008 - 18:02

Taková Promise improvizace Bloodth2 (asi dokopu mý spoluhráče v kapele na nějakou pěknou skladbičku) - bude zpěvačka tak asi You're Not Here => návrhy?
Návrat nahoru Goto down
aldaris
Samael
aldaris

Poeet p?íspivku : 1173
Registration date : 17. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Taková Promise improvizace   Taková Promise improvizace Icon_minitimeFri 27 Jun 2008 - 20:20

pepazdepa napsal:
Taková Promise improvizace Bloodth2 (asi dokopu mý spoluhráče v kapele na nějakou pěknou skladbičku) - bude zpěvačka tak asi You're Not Here => návrhy?
Možná by ani nebyl špatnej klip... ale chtělo by to dobře promyslet.
Návrat nahoru Goto down
http://tolucaprison.blog.cz/
bomb
Administrátor
bomb

Poeet p?íspivku : 999
Registration date : 09. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Taková Promise improvizace   Taková Promise improvizace Icon_minitimeSat 28 Jun 2008 - 7:34

No tak na to bych byl docela zvědavej.
Návrat nahoru Goto down
bobulky
Wall Man
bobulky

Poeet p?íspivku : 229
Registration date : 16. 09. 07

PříspěvekPředmět: Re: Taková Promise improvizace   Taková Promise improvizace Icon_minitimeSat 28 Jun 2008 - 8:34

Hezké. Smile
Návrat nahoru Goto down
Sareavok
Wall Man
Sareavok

Poeet p?íspivku : 205
Registration date : 13. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Taková Promise improvizace   Taková Promise improvizace Icon_minitimeSat 28 Jun 2008 - 12:09

Všem moc díky za kladné reakce Taková Promise improvizace 2thumbsu

4pepa: Hraješ na nějaký nástroj??? Jinak you're not here je pěkná Taková Promise improvizace Grin3
Návrat nahoru Goto down
pepazdepa
Administrátor
pepazdepa

Poeet p?íspivku : 940

PříspěvekPředmět: Re: Taková Promise improvizace   Taková Promise improvizace Icon_minitimeSat 28 Jun 2008 - 15:30

Sareavok napsal:
Všem moc díky za kladné reakce Taková Promise improvizace 2thumbsu

4pepa: Hraješ na nějaký nástroj??? Jinak you're not here je pěkná Taková Promise improvizace Grin3

jo, baskytaru (ale You're not here mě napadla především, že SH4 jsem ještě nehrál a OST si rád pouštim až po dohrátí...) Taková Promise improvizace Grin3
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Taková Promise improvizace   Taková Promise improvizace Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Taková Promise improvizace
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Silent Hill Heaven Fórum :: Lake View Hotel :: Green Lion Antiques-
Přejdi na: