| cheaty | |
|
+7Bart aldaris destiny Rinter marek pepazdepa chaserpb 11 posters |
Autor | Zpráva |
---|
chaserpb Registrovaný uživatel
Poeet p?íspivku : 4 Age : 35 Registration date : 20. 04. 08
| Předmět: cheaty Mon 9 Jun 2008 - 16:15 | |
| potrebujem cheaty prosim na zivot a na naboje som na konci a neviem ako ju mam zabit tu s bleskami ked nemam to ani to | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
Poeet p?íspivku : 940 Age : 37 Bydliště : Silent Hill Registration date : 12. 08. 06
| Předmět: Re: cheaty Tue 10 Jun 2008 - 15:40 | |
| afaik žádný cheaty na SH1 neexistujou. Rintere? | |
|
| |
marek Registrovaný uživatel
Poeet p?íspivku : 5 Age : 38 Registration date : 31. 05. 08
| Předmět: Re: cheaty Tue 10 Jun 2008 - 23:01 | |
| vyhoda je ukladat si urcity pozice na novy listy jinak si v prdely a neudelass nic jak se nemuzes vrati aspon o 1 az 2 nekdy i 3 savy tak jsi .....muzes zacit hrat znova | |
|
| |
Rinter Pyramid Head
Poeet p?íspivku : 508 Age : 35 Bydliště : Blansko Registration date : 12. 08. 06
| Předmět: Re: cheaty Thu 12 Jun 2008 - 23:01 | |
| - pepazdepa napsal:
- afaik žádný cheaty na SH1 neexistujou. Rintere?
Jak Rintere Copak jsem nějakej cheater? Taky o žádných nevím. Ale jestli ti můžu na Alessu poradit, tak jak chce střílet blesky tak běhej furt dokola, pak se zastav střílej a než ona začne zase metat blesky tak běhej zase do kolečka. Nejlepší je na ni brokovnice, nepletu-li se. Jinak taky doporučuju ukládat si to na víc pozic, zvlášť od doby, co jsem místo ENTER zmáčkl BACKSPACE u SH3 a vymazal si pozici v kostele. | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
Poeet p?íspivku : 940 Age : 37 Bydliště : Silent Hill Registration date : 12. 08. 06
| Předmět: Re: cheaty Fri 13 Jun 2008 - 8:56 | |
| Neříkám, že jsi cheater, ale jsi druhý největší znalec SH na tomto fóru, takže jsem ti předal slovo, jestli o tom náhodou něco nevíš... | |
|
| |
| Předmět: cheaty Sun 15 Jun 2008 - 12:40 | |
| diky chlapi za ochotu nastastie som to dohral.nemal som naboje a skoro ani zivot jeden blesk ma hned zabil.a savy do blocku mi na zaciatku isli a potom mi mrzol comp takze to by som sa vratil uplne na zaciatok.a ako som behal bez nabojou dookola aj ked zopar poslednych tusim 6 z pistole som jej ustedril tak casom som ju zabil len tym ze som sa uhybal bleskom | |
|
| |
| Předmět: silent hill Sun 15 Jun 2008 - 12:46 | |
| este zohnat 2,3,4 a potom 5 a budem spokojny.nepoznate niekto niekoho co by to predaval alebo take nieco? | |
|
| |
destiny Registrovaný uživatel
Poeet p?íspivku : 1 Age : 34 Registration date : 20. 05. 07
| Předmět: Re: cheaty Fri 4 Jul 2008 - 13:01 | |
| Stačí, když bez nábojů běháš do kola kolem Alessy a po chvíli se ti spustí konečná sekvence. | |
|
| |
aldaris Samael
Poeet p?íspivku : 1173 Age : 40 Bydliště : Plzeň Registration date : 17. 12. 06
| |
| |
Bart Insane Cancer
Poeet p?íspivku : 70 Age : 39 Bydliště : Brno Registration date : 21. 12. 06
| Předmět: Re: cheaty Tue 29 Jul 2008 - 19:26 | |
| | |
|
| |
g.schreiber Moderátorka
Poeet p?íspivku : 663 Age : 39 Bydliště : Silent Hill Registration date : 07. 07. 08
| Předmět: Re: cheaty Wed 30 Jul 2008 - 0:30 | |
| - Bart napsal:
Jo, o tomhle způsobu ukončení hry bez boje jsem někde slyšel (četl...?, už nevím). Prostě v chodbě před bojem s Alessou vystřílet všechny náboje z pistole, brokovnice i pušky a je to v pohodě jo ale hned jak skončí sekvence "zrození boha" musíš ze všech bouchaček "vystřelit" naprázdno, aby bylo vidět, že jsi naprosto bez nábojů...pak bohyně vyšle dva blesky a skácí se k zemi - mě to tak aspoň fungovalo...(taky jsem o tom četla - nevěřila jsem, tak jsem musela vyzkoušet) | |
|
| |
FelisLynx Registrovaný uživatel
Poeet p?íspivku : 4 Age : 36 Registration date : 10. 11. 08
| Předmět: Re: cheaty Mon 10 Nov 2008 - 23:59 | |
| Silent Hill s kodama? to bych nikdy nehral... jakej by to pak melo cely smysl??? Navic japonci by se k tomu rozhodne nesnizili... coz se neda ovsem rict o jedincich hrajici hry s cheatama | |
|
| |
Vincristine Insane Cancer
Poeet p?íspivku : 71 Age : 33 Bydliště : Praha Registration date : 21. 06. 08
| Předmět: Re: cheaty Fri 10 Apr 2009 - 4:25 | |
| Cheaty sou pouze na extra menu kde si můžes nastavit barvu krve a takový blbosti .... Musíš zmáčknout NAJEDNOU L1+L2+R1+R2+SELECT+START jestli se nepletu .... ale hru ti to nijak nezjednoduší | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
| |
| |
Léša Registrovaný uživatel
Poeet p?íspivku : 3 Age : 28 Registration date : 21. 10. 11
| Předmět: Re: cheaty Sun 30 Oct 2011 - 16:15 | |
| jedinej cheat (dá se to tak nazvat) co zde existuje je v options menu zadáš L1+L2+R1 (nebo R2). Našel jsem to ve starym Magazínu(číslo 35) tak to jdu vyzkoušet ;-) | |
|
| |
Léša Registrovaný uživatel
Poeet p?íspivku : 3 Age : 28 Registration date : 21. 10. 11
| Předmět: Re: cheaty Sun 30 Oct 2011 - 16:18 | |
| - Léša napsal:
- jedinej cheat (dá se to tak nazvat) co zde existuje je v options menu zadáš L1+L2+R1 (nebo R2). Našel jsem to ve starym Magazínu(číslo 35) tak to jdu vyzkoušet ;-)
tak to neni cheat ale jsou to zajímavý nastavení díky kterejm vim proč jsem na Harryho nadával že míří jak tele | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: cheaty | |
| |
|
| |
| cheaty | |
|