| Desatero | |
|
+5Dominno Bart Rinter pepazdepa kyberkentaur 9 posters |
Autor | Zpráva |
---|
kyberkentaur Registrovaný uživatel
Poeet p?íspivku : 11 Age : 36 Bydliště : Praha Registration date : 04. 09. 06
| Předmět: Desatero Wed 16 Jan 2008 - 21:39 | |
| Trosku jsem se nudil tak jsem udelal desatero..muzete vymyslet lepsi verzi at se taky pobavim :-)
Silent Hill bude tvou jedinou hororovu modlou, nebudes jinou hru uctivati, tak jako tuto.
Nebudes za denniho svetla hrati, ci jinym prapodivnym zpusobem pokouseti se Silent Hillu uniknouti.
Veskery okolni zvuk musis omeziti tak, aby nerusil pri hrani tebe, ale aby tve blizni, rusily zvuky tveho hrani.
Nebude blizniho tveho, ktery nebude znat jmeno Silent Hill.
Nebude ulice kterou bys prosel, bez ocelove trubky v ruce.
Stane-li se ti, ze po vychodu z tveho domu, podivna mlha prepadne te, je to v poradku, jdi dal, neboť pouze toto je znameni, ze zcela oddany svemu svetu jsi.
Potkas-li v teto mlze postavu nelidsky vypadajici, jsi zcela jiste sve hre oddany a je ti povoleno, ocelovou trubku pouziti.
Nebude dne, kdybys od hrani odesel, bez krvi podlitych oci.
Atomovy kryt se zaloznim generatorem vykopany budes miti, abys i pri jaderne valce hrati mohl.
Bude li se nekdo snaziti, zniciti svet Silent Hillu, eliminujes ho a veskery jeho majetek darujes spolecnosti Konami, aby nove temne stranky mysli odkryti mohla. | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
Poeet p?íspivku : 940 Age : 37 Bydliště : Silent Hill Registration date : 12. 08. 06
| Předmět: Re: Desatero Thu 17 Jan 2008 - 17:16 | |
| to pošli otcoj Vincentoj, v Řádu z toho určitě budou mít radost | |
|
| |
Rinter Pyramid Head
Poeet p?íspivku : 508 Age : 35 Bydliště : Blansko Registration date : 12. 08. 06
| Předmět: Re: Desatero Thu 17 Jan 2008 - 20:09 | |
| Velice povedený Musím si sehnat ocelovou trubku | |
|
| |
Bart Insane Cancer
Poeet p?íspivku : 70 Age : 39 Bydliště : Brno Registration date : 21. 12. 06
| |
| |
Dominno Wall Man
Poeet p?íspivku : 384 Age : 34 Bydliště : Havířov Registration date : 17. 08. 07
| Předmět: Hmm... Sun 20 Jan 2008 - 10:07 | |
| Nuda je svině co hoši??? | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
Poeet p?íspivku : 940 Age : 37 Bydliště : Silent Hill Registration date : 12. 08. 06
| Předmět: Re: Desatero Tue 5 Feb 2008 - 21:05 | |
| - Dominno napsal:
- Nuda je svině co hoši???
Nelíbí? Tak to řekni a neschovávej se za tupou otázku, jestli to vytvořili z nudy nebo z čehokoliv jiného. Protože nebýt lidí jako tady Kyberkentaur, tohle fórum by brzo šlo do sprostýho slova... | |
|
| |
Dominno Wall Man
Poeet p?íspivku : 384 Age : 34 Bydliště : Havířov Registration date : 17. 08. 07
| Předmět: Hmm... Wed 6 Feb 2008 - 6:12 | |
| Ale ne,mě se to líbí...Jen se mi to zdá přehnané...Ale tak už sem viděl i RAPovou parodii na Mc'Donald takže budu sticha... | |
|
| |
bobulky Wall Man
Poeet p?íspivku : 229 Age : 33 Registration date : 16. 09. 07
| Předmět: Re: Desatero Wed 6 Feb 2008 - 18:11 | |
| - pepazdepa napsal:
- Nelíbí?
Mně to příjde i celkem trapný.
Naposledy upravil Císař Napoleon Bonaparte dne Tue 21 Oct 2008 - 14:20, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Dominno Wall Man
| Předmět: Hmm... Wed 6 Feb 2008 - 18:29 | |
| Ono ty narážky na to křesťanské desatero určitě neměli být narážky...Teda podle mně to chtěl jen tak nějak "skopírovat"...Jak to někdo kdysi řekl "Sem ateista,díky Bohu"... | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
| |
| |
aldaris Samael
Poeet p?íspivku : 1173 Age : 40 Bydliště : Plzeň Registration date : 17. 12. 06
| |
| |
bomb Administrátor
Poeet p?íspivku : 999 Age : 35 Bydliště : Greenfield Apartments Registration date : 09. 10. 07
| |
| |
cyrcles Insane Cancer
Poeet p?íspivku : 85 Age : 32 Bydliště : Lom u Mostu (Silent hill plnej cikánů- pro představu) Registration date : 10. 08. 10
| Předmět: Re: Desatero Wed 25 Aug 2010 - 15:52 | |
| - kyberkentaur napsal:
- Potkas-li v teto mlze postavu nelidsky vypadajici, jsi zcela jiste sve hre oddany a je ti povoleno, ocelovou trubku pouziti.
Ti dík, díky tvé radě mě vylili ze školy. Zabil jsem matikářku. | |
|
| |
aldaris Samael
Poeet p?íspivku : 1173 Age : 40 Bydliště : Plzeň Registration date : 17. 12. 06
| |
| |
cyrcles Insane Cancer
Poeet p?íspivku : 85 Age : 32 Bydliště : Lom u Mostu (Silent hill plnej cikánů- pro představu) Registration date : 10. 08. 10
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Desatero | |
| |
|
| |
| Desatero | |
|