| Zážitek z reálného života | |
|
+4pepazdepa Lenne Dominno _Assassin_ 8 posters |
Autor | Zpráva |
---|
_Assassin_ Lying Creature
Poeet p?íspivku : 30 Age : 34 Bydliště : Rakovník Registration date : 20. 08. 07
| Předmět: Zážitek z reálného života Tue 21 Aug 2007 - 13:41 | |
| Chtěl bych aby jste mi sem napsal každej komu se v reálnym životě přihodilo něco co se jakkoli mohlo týkat Silent Hillu a jeho příběhu.... já už to tady někde psal ale tak ještě jednou... na začátku zimy jsem jel do Krkonoš...bylo hezky, svítilo sluníčko...projížděl jsem přes vesnici, která se jmenuje Kozákov(možná někdo zná) a než jsem jí projel tak celou dobu ve vesnici..mrtvo,nikde ani živáčka,všude mlha a prostě ponurá atmosféra...vyjel jsem z Kozákova a během půl minuty mlha pryč.Auta jezdili a slunce svítilo...možná je to blbost ale mě to v tu chvíli přišlo záživný | |
|
| |
Dominno Wall Man
Poeet p?íspivku : 384 Age : 34 Bydliště : Havířov Registration date : 17. 08. 07
| Předmět: Re: Zážitek z reálného života Tue 21 Aug 2007 - 14:28 | |
| Je to kravina ale vážně tady někdo věří že Silent hill existuje???Nebo alespoň něco v tom smyslu??? | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 30 Age : 34 Bydliště : Rakovník Registration date : 20. 08. 07
| Předmět: Re: Zážitek z reálného života Tue 21 Aug 2007 - 14:31 | |
| - Dominno napsal:
- Je to kravina ale vážně tady někdo věří že Silent hill existuje???Nebo alespoň něco v tom smyslu???
Mě to přišlo prostě v tu chvíli reálný... | |
|
| |
Dominno Wall Man
Poeet p?íspivku : 384 Age : 34 Bydliště : Havířov Registration date : 17. 08. 07
| Předmět: Re: Zážitek z reálného života Tue 21 Aug 2007 - 16:31 | |
| No stejně se tam všichni jednou potkáme... | |
|
| |
Lenne Administrátorka
Poeet p?íspivku : 534 Age : 35 Bydliště : Karviná Registration date : 11. 08. 06
| Předmět: Re: Zážitek z reálného života Tue 21 Aug 2007 - 17:20 | |
| Proč by nemohla existovat nějaká odlišná dimenze, vždyť kolik se stalo případů,že lidé zmizeli a už je nikdy nikdo neobjevil...Možná,že neexistuje nic ponurýho jako Silent Hill,ale vše je možné a je mnoho věcí mezi nebem a zemí na které neumíme nalézt odpověď. Taky se mi jednou stalo,že jsem si připadala jako v Silent Hillu, někam jsem šla bylo velmi brzo ráno,už před nějakým časem..byla velmi hustá mlha a já skoro neviděla na krok,nikde žádný člověk,bylo to docela děsivé, ještě jsem se otáčela,jestli za mnou někdo nejde..jen samá mlha...ještě tomu fakt chyběla ta siréna | |
|
| |
Dominno Wall Man
| Předmět: Re: Zážitek z reálného života Tue 21 Aug 2007 - 17:46 | |
| Mě se stalo to samý jako Leene akorát i s tou sirénou no a to už sem vážně nedával... | |
|
| |
| Předmět: Re: Zážitek z reálného života Wed 22 Aug 2007 - 7:49 | |
| - Lenne napsal:
- Proč by nemohla existovat nějaká odlišná dimenze, vždyť kolik se stalo případů,že lidé zmizeli a už je nikdy nikdo neobjevil...Možná,že neexistuje nic ponurýho jako Silent Hill,ale vše je možné a je mnoho věcí mezi nebem a zemí na které neumíme nalézt odpověď.
Taky se mi jednou stalo,že jsem si připadala jako v Silent Hillu, někam jsem šla bylo velmi brzo ráno,už před nějakým časem..byla velmi hustá mlha a já skoro neviděla na krok,nikde žádný člověk,bylo to docela děsivé, ještě jsem se otáčela,jestli za mnou někdo nejde..jen samá mlha...ještě tomu fakt chyběla ta siréna Mě do toho zahoukat siréna i ta zkušební tak se asi ****** ale bylo by to zajímavý ne? | |
|
| |
Lenne Administrátorka
Poeet p?íspivku : 534 Age : 35 Bydliště : Karviná Registration date : 11. 08. 06
| Předmět: Re: Zážitek z reálného života Wed 22 Aug 2007 - 8:56 | |
| - _Assassin_ napsal:
- Lenne napsal:
- Proč by nemohla existovat nějaká odlišná dimenze, vždyť kolik se stalo případů,že lidé zmizeli a už je nikdy nikdo neobjevil...Možná,že neexistuje nic ponurýho jako Silent Hill,ale vše je možné a je mnoho věcí mezi nebem a zemí na které neumíme nalézt odpověď.
Taky se mi jednou stalo,že jsem si připadala jako v Silent Hillu, někam jsem šla bylo velmi brzo ráno,už před nějakým časem..byla velmi hustá mlha a já skoro neviděla na krok,nikde žádný člověk,bylo to docela děsivé, ještě jsem se otáčela,jestli za mnou někdo nejde..jen samá mlha...ještě tomu fakt chyběla ta siréna Mě do toho zahoukat siréna i ta zkušební tak se asi ****** ale bylo by to zajímavý ne? No bylo to dost děsivý.Fakt jsem si na chvíli připadala jako v Silent Hillu. Stejně se tam jednou všici sejdeme tak nezoufejte | |
|
| |
| Předmět: Re: Zážitek z reálného života Wed 22 Aug 2007 - 10:26 | |
| - Lenne napsal:
- _Assassin_ napsal:
- Lenne napsal:
Taky se mi jednou stalo,že jsem si připadala jako v Silent Hillu, někam jsem šla bylo velmi brzo ráno,už před nějakým časem..byla velmi hustá mlha a já skoro neviděla na krok,nikde žádný člověk,bylo to docela děsivé, ještě jsem se otáčela,jestli za mnou někdo nejde..jen samá mlha...ještě tomu fakt chyběla ta siréna Mě do toho zahoukat siréna i ta zkušební tak se asi ****** ale bylo by to zajímavý ne? No bylo to dost děsivý.Fakt jsem si na chvíli připadala jako v Silent Hillu. Stejně se tam jednou všici sejdeme tak nezoufejte to doufam...těšim se tam nejvíc...jo a koukej jít někdy na to icq...aspon na 15 minut | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
Poeet p?íspivku : 940 Age : 37 Bydliště : Silent Hill Registration date : 12. 08. 06
| Předmět: Re: Zážitek z reálného života Thu 23 Aug 2007 - 22:26 | |
| mě teď nedávno zahoukali úplně nečekaně když byla jakási obří bouřka a já zrovna seděl na kase, v oknech černo jak bylo zataženo tak jsem si říkal...mohlo by, mohlo by (aspoň bych nemusel pracovat ) | |
|
| |
Sareavok Wall Man
Poeet p?íspivku : 205 Age : 35 Bydliště : South Ashfield apartments Registration date : 13. 03. 07
| Předmět: Re: Zážitek z reálného života Thu 23 Aug 2007 - 22:46 | |
| mno hezký ... já nikdy takový pocit neměl ... | |
|
| |
vatiell Insane Cancer
Poeet p?íspivku : 138 Age : 37 Bydliště : Hanuda Village Registration date : 19. 11. 06
| Předmět: Re: Zážitek z reálného života Sun 26 Aug 2007 - 18:08 | |
| Neviděli jste někdo moji matku? Short, black hair... | |
|
| |
Lenne Administrátorka
| |
| |
Rinter Pyramid Head
Poeet p?íspivku : 508 Age : 35 Bydliště : Blansko Registration date : 12. 08. 06
| Předmět: Re: Zážitek z reálného života Sun 26 Aug 2007 - 23:48 | |
| | |
|
| |
Dominno Wall Man
| Předmět: Re: Zážitek z reálného života Tue 28 Aug 2007 - 20:44 | |
| | |
|
| |
Miky200 Insane Cancer
Poeet p?íspivku : 136 Age : 32 Bydliště : Alchemilla Hospital Registration date : 26. 03. 10
| Předmět: Re: Zážitek z reálného života Sun 28 Mar 2010 - 19:10 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Zážitek z reálného života | |
| |
|
| |
| Zážitek z reálného života | |
|