| Xuchilbara (Xuchilpaba) | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Lenne Administrátorka
Poeet p?íspivku : 534 Age : 35 Bydliště : Karviná Registration date : 11. 08. 06
| Předmět: Xuchilbara (Xuchilpaba) Tue 21 Nov 2006 - 20:48 | |
| Můžu se jen zeptat,jestli to někdo ví,kdo je Xuchilbara (Xuchilpaba) ??? Mám v tom poslední dobou nějaký zmatek,už ani nevím,kdo je kdo a co je co.. Dík | |
|
| |
Rinter Pyramid Head
Poeet p?íspivku : 508 Age : 35 Bydliště : Blansko Registration date : 12. 08. 06
| Předmět: Re: Xuchilbara (Xuchilpaba) Tue 21 Nov 2006 - 21:07 | |
| Po chvilce hledání jsem něco našel. Nic moc, ale přece Xuchilpaba je něco ze SH2 (konkrétně je zmíněný v BFAW) Xuchilbara je něco ze SH3. Bylo tam napsaný něco jako, že je to "der rote Gott" což jsem přeložil jako Červený bůh. Nevím ale jestli to pomohlo | |
|
| |
Lenne Administrátorka
Poeet p?íspivku : 534 Age : 35 Bydliště : Karviná Registration date : 11. 08. 06
| Předmět: Re: Xuchilbara (Xuchilpaba) Tue 21 Nov 2006 - 21:16 | |
| | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
Poeet p?íspivku : 940 Age : 37 Bydliště : Silent Hill Registration date : 12. 08. 06
| Předmět: Re: Xuchilbara (Xuchilpaba) Tue 21 Nov 2006 - 21:30 | |
| já měl vždycky za to že Xuchilbara byl pyramid head a Xuchilpaba se mi zdá jen jako jinak opsaný předchozí. Jinak Červeného Boha zmiňuje i Walter v tom článku v SH2, takže to nasvědčuje tomu že to bude on. I když je možné, že něco s nima bude mít společného i Valtiel, ale ten je v SH3 a to je trochu mimo mísu. Jiné názory? | |
|
| |
vatiell Insane Cancer
Poeet p?íspivku : 138 Age : 37 Bydliště : Hanuda Village Registration date : 19. 11. 06
| Předmět: Re: Xuchilbara (Xuchilpaba) Wed 22 Nov 2006 - 9:52 | |
| Podle mě je to Valtiel...navíc se ten text ještě zmoňuje o Žlutém bohu...(to jméno fakt neumím napsat) a to je podle vás kdo? | |
|
| |
Lenne Administrátorka
| Předmět: Re: Xuchilbara (Xuchilpaba) Thu 23 Nov 2006 - 21:16 | |
| - vatiell napsal:
- Podle mě je to Valtiel...navíc se ten text ještě zmoňuje o Žlutém bohu...(to jméno fakt neumím napsat) a to je podle vás kdo?
Žlutý bůh ??? | |
|
| |
vatiell Insane Cancer
Poeet p?íspivku : 138 Age : 37 Bydliště : Hanuda Village Registration date : 19. 11. 06
| Předmět: Re: Xuchilbara (Xuchilpaba) Thu 23 Nov 2006 - 21:24 | |
| - Lenne napsal:
- vatiell napsal:
- Podle mě je to Valtiel...navíc se ten text ještě zmoňuje o Žlutém bohu...(to jméno fakt neumím napsat) a to je podle vás kdo?
Žlutý bůh ??? JJ...pust si Sun na soundtracku z trojky nebo se podívej v kostele na obrázky... | |
|
| |
Lenne Administrátorka
| Předmět: Re: Xuchilbara (Xuchilpaba) Thu 23 Nov 2006 - 21:28 | |
| - vatiell napsal:
- Lenne napsal:
- vatiell napsal:
Žlutý bůh ??? JJ...pust si Sun na soundtracku z trojky nebo se podívej v kostele na obrázky... áááá... Lobsel Vith ??, tak to netuším, kdo to je... | |
|
| |
pepazdepa Administrátor
Poeet p?íspivku : 940 Age : 37 Bydliště : Silent Hill Registration date : 12. 08. 06
| Předmět: Re: Xuchilbara (Xuchilpaba) Thu 23 Nov 2006 - 21:29 | |
| - vatiell napsal:
- Lenne napsal:
- vatiell napsal:
Žlutý bůh ??? JJ...pust si Sun na soundtracku z trojky nebo se podívej v kostele na obrázky... taky nevím, ale Lobsel Vith jsem už kdesi slyšel, mrknu se kolem co najdu hodím sem... | |
|
| |
SandyShepherd Insane Cancer
Poeet p?íspivku : 136 Age : 33 Bydliště : Shepherd´s Glen, Silent Hill Registration date : 05. 08. 11
| Předmět: Re: Xuchilbara (Xuchilpaba) Sat 13 Aug 2011 - 12:38 | |
| Všechna tahle jména jsou jména jednotlivých bohů vyjadřujících určitou formu. Mám ten dojem, že pocházejí ještě z doby, kdy území SH obývali native americans... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Xuchilbara (Xuchilpaba) | |
| |
|
| |
| Xuchilbara (Xuchilpaba) | |
|